Lær at kopiere de effektive tradere – automatisk

Udgivet: 1. juni 2017

Daytrader.dk åbner nu op for et nyt og utroligt spændende kursusforløb, hvor du lærer om at kopiere effektive tradere – helt automatisk. Forløbet er ideelt for dig, der ikke har så meget tid til at trade, eller som måske endnu ikke føler dig helt sikker på egne evner som trader. Under forløbet vil du imidlertid også lære at handle aktivt selv.

>>>>>>>>> Læs mere og tilmeld dig her

I dette gratis forløb lærer du både at kopiere andre tradere automatisk, men du får også indblik i strategier, der gør dig selv mere sikker som trader. Du vil blandt andet blive undervist af den norske trader Haakon Fuglås, der har været den mest kopierede trader hos handelsplatformen eToro. Du vil også blive undervist af den tyske matematiker Mahan Tahvildari, der igennem det seneste år har haft et afkast på 50 pct. i det tyske DAX-indeks med lav risiko.

Hele undervisningsforløbet vil være koblet op på handelsplatformen eToro, hvor det er muligt helt simpelt at følge eller kopiere andre tradere. Du kan dog få adgang til en masse materiale – også uden at være tilmeldt hos eToro.

>>>>>>>> Læs mere og tilmeld dig her


Ud over en e-bog og 12 e-lektioner, kan du deltage i følgende webinarer :

WebinarDatoTilmeld
Webinar: Sådan handler du på eToroOnsdag d. 7. juni, kl. 20.Gense her
Webinar: Sådan får du succes med copy tradingOnsdag d. 14. juni, kl. 20.Gense her
Webinar: Mahan Tahvildari: 99,3% gevinstgivende handler i DAXOnsdag d. 21. juni, kl. 20.Gense her
Webinar: Elite-trader Haakon Fuglås, "Sådan trader jeg"30. augustFor dem, der har åbnet konto
Webinar: Årets trader, Claus Munk Larsen: "Sådan trader jeg"6. september, kl. 19For dem, der har åbnet konto
Flere webinarer er på vej.For dem, der har åbnet konto
Mød blandt andet Mahan Tahvildari, der har en kandidatgrad i matematik og har tradet i over fem år. Igennem det seneste år har han med en lav risiko haft et afkast på 50 pct. i det tyske DAX-indeks, og hans handler kan kopieres af alle via eToro. Han har som kvantitativ trader selv udviklet alle sine metoder, og de er baseret på stokastiske modeller fra matematikken.

Copy trading drejer sig kort sagt om, at du kan kopiere andre traderes handler. Du kan for eksempel indsætte 500 dollars på at følge en trader, og hvis vedkommende tjener 50 pct., så vil du også tjene 50 pct. af dit indskud, altså 250 dollars. Der er mange gode tradere på eToro, så umiddelbart skulle man tro, det var let at tjene penge på denne måde, men der er også mange faldgruber. Her får du den ultimative guide til, hvordan copy trading fungerer, og hvordan du selv finder succesfulde tradere, som du kan kopiere.

Eftersom der er adgang til at kopiere tusindvis af potentielle tradere, kan det umiddelbart forekomme som en stor opgave at finde ud af hvordan man finder netop de tradere, der kan være værd at kopiere fremadrettet. Det er ikke alle eToros millioner af tradere man kan kopiere, idet en hel del af disse er sorteret fra, hvis de ikke lever op til de basiskrav, der stilles fra eToros side. Eksempelvis kræves “Responsible Trading”, hvilket betyder, at man ikke må geare for voldsomt mv. Heldigvis tilbyder eToro en lang række søgekriterier, som man kan indstille ligesom der udarbejdes historik, statistisk, risikomål mv. for de enkelte tradere.

Alt dette vil vi hjælpe dig med i dette forløb.

For at være med i hele dette kursusforløb og få adgang til alle lektioner og webinarer, skal du i løbet af forløbet åbne en konto hos eToro og indsætte mindst 500 USD. Det er DINE penge, som kan handle for, og du forhåbentlig kan få til at yngle.

>>>>>>> Læs mere og tilmeld dig her

Copy Trading does not amount to investment advice. The value of your investments may go up or down. Your capital is at risk.


 Hele forløbet “Lær CopyTrading” ser således ud: 

Gratis e-bog

CopyTrading#1 Sådan handler du aktivt

CopyTrading#2 Sådan bruger du eToro effektivt

CopyTrading#3 Sådan finder du tradere, du kan kopiere

CopyTrading#4: Læs markedet med indikatorer

CopyTrading#5: Effektive strategier med indikatorer

CopyTrading#6: Candlesticks – lys i mørket

CopyTrading#7: Strategi baseret på candlesticks

CopyTrading#8: Sådan bliver du selv kopieret hos eToro

CopyTrading#9: Har du psyken til at trade?

CopyTrading#10: Styr dine penge

CopyTrading#11: Sådan handler de professionelle

CopyTrading#12: Kom godt videre som trader

Desuden disse åbne webinarer: 

Åbent webinar#1 : Sådan bruges eToro

Åbent webinar#2 : Sådan kopierer du andre hos eToro

Åbent webinar#3 : Sådan handler matematiker Mahan Tahvildari på eToro

Lukkede webinarer : (først åbne, når du har angivet indskud) 

Bonus lektion#: Copytrading: Sådan nåede jeg et afkast på 101 pct. i DAX

Lukket webinar#4: Christian Kongsted fra daytrader.dk om “Sådan nåede jeg et afkast på 101 pct. i DAX”

Lukket webinar#5: Elite-trader Haakon Fuglås fortæller om sin strategi

Lukket webinar#6: Årets trader hos daytrader.dk, Claus Munk Larsen, fortæller om sin strategi.

– Vi arbejder på at få endnu flere webinarer

>>>>>>>> Læs mere og tilmeld dig her

Du vil også modtage live-undervisning af trader Haakon Fuglås, der har opnået status af elite-trader hos eToro, og som flere gange har været omtalt i de norske medier. Haakon Fuglås har igennem flere år handlet med succes, og i dette undervisningforløb vil han fortælle dig om nogle af sine metoder.


Du vil også modtage live-undervisning af trader Haakon Fuglås, der har opnået status af elite-trader hos eToro, og som flere gange har været omtalt i de norske medier.

Enhver brug af oplysninger på denne side – eksempelvis konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores uddannelsesforløb er på egen risiko. Daytrader.dk fralægger sig ethvert ansvar for de resultater, der kan være forårsaget af, at en læser eller bruger på forskellige måde anvender den information, som præsenteres her. Gearede handelsprodukter, som er beskrevet på dette website, er ikke egnede for enhver. Det er muligt, at tab kan overstige din kontobalance.

Del denne artikel