Deutsche Bank – optræk til køb

Udgivet: 21. december 2016

Af Peter Arendt, professionel trader

Der kan endelig være optræk til lidt optur i Deutsche Bank-aktien. Knap et års sidelæns konsolidering kan således netop nu være ved at udvikle sig til en bundformation og dermed en ny op-trend. Derfor er aktien købsaktuel netop nu.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Handelstrategi

Aktuel kurs: 17,93 euro

Vil du gå efter en langsigtet handel anbefaler jeg følgende strategi:

Køb nu eller på brud af 18,85. Target sættes i 40 euro og salgs og tabsstop i 10 euro.

Vil du gå efter en mere kortsigtet handel anbefaler jeg følgende strategi:

Køb nu eller på brud af 18,85. Target sættes i 28 euro og stop i 14,20 euro.

Teknisk analyse

I både 2012 og 2013 var aktien oppe for at toppe ud ved 40 euro. I 2014 satte aktien herefter i ned-trend efter flere års sidelæns konsolidering. Denne nedtur betød, at aktien i september måned i år bundede ud til blot 9,89 euro.

Siden er det atter gået op for aktien, der i skrivende stund handles til 17,93 euro. I opadgående retning er der i første omgang modstand allerede ved 18,85 euro. Et brud op over 18,85 euro vil betyde at aktien frembringer en større bundformation med target i godt 28 euro.

Få fart på dine investeringer med BULL & BEAR-certifikater fra Societe Generale: Klik her

Langsigtet vil jeg desuden vurdere, at der er mulighed for en bevægelse mod 40 euro. Men i første omgang vil jeg ikke kigge længere end mod de før nævnte 28 euro.

I nedadgående retning møder aktien støtte ved bunden fra forleden i 14,20 euro. Et brud her under vil være et svaghedstegn. Herefter vil der være støtte nede i omegnen af 10 euro. Et brud her under vil ligeledes signalere at aktien skal falde yderligere.

På basis af ugegrafen peger de tekniske indikatorer RSI og MACD op. Derudover kan der være et golden cross på vej i kursgrafen, hvilket ligeledes vil signalere yderligere optur.

db

arendt-mini

 

Denne analyse er først udkommet på minagro.dk igår. Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer analyser af aktier, forex og afgrødepriser. Se mere på Peter Arendts side : www.minagro.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel