Genmab-aktien signalerer køb

Udgivet: 8. november 2016

Af Peter Arendt, professionel trader

Efter en meget nervøs periode er der på ny stærke takter at spore i aktien for Genmab, der dermed har retning mod gammel kursrekord. Sidste uge var en meget speciel uge, der først bød på en større svækkelse, som efterfølgende blev afløst af en meget stærk ugeslut ovenpå offentliggørelsen af et godt regnskab.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Den stærke ugeslut betyder, at aktien har udsigt til yderligere optur og derfor har jeg den fortsat i køb. De tekniske indikatorer er igen begyndt at pege op og bakker derfor igen op om køb af aktien.

Bemærk: Jeg er selv long Genmab ved analysens udarbejdelse.

daytrader.dk: Vær opmærksom på, at markedet kan reagerer voldsomt og uforudsigeligt op til og efter det amerikanske valg den 9. november. Der bør udvises forsigtighed på markederne.
Handelstrategi: Aktuel kurs er 1.175 kroner. Køb nu eller afvent brud over 1.295 kroner. Ved køb nu anbefales et salgsstop i 970 mens target sættes ved 1.600 kroner.

Teknisk analyse
Genmab udviser på ny styrketegn efter i sidste uge at have vendt nedtur til en meget kraftig optur. Dette rebound signalerer at Genmab aktien nu skal tilbage mod test af toppen fra juni måned i 1.295 kroner. Derfor har jeg igen aktien som en købskandidat lige nu. Ved køb af aktien anbefaler jeg at der lægges et salgs og tabsstop ind, hvis aktien skulle bryde under bund og støtte nede ved 970 kroner.

Hvis top og modstand fra juni måned ved 1.295 bliver brudt, hvilket jeg forventer, vil aktien frembringe et fortsættelsesmønster med efterfølgende mål i minimum 1.600 kroner.

De tekniske indikatorer bakker op om køb af aktien. Således er RSI brudt tilbage over midten, samtidig med at MACD er begyndt at vende rundt og dermed udviser lidt stigende tendens efter en længere periode med faldende tendens.

Genmab-aktien på en ugegraf.
Genmab-aktien på en ugegraf.
Få fart på dine investeringer med BULL & BEAR-certifikater fra Societe Generale: Klik her

arendt-mini

Peter Arendt bragte først denne analyse på minagro.dk. Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer analyser af aktier, forex og afgrødepriser. Se mere på Peter Arendts side : www.minagro.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel