Overraskende god performance i eksperimentet

Udgivet: 8. juni 2016

Trading-konkurrencen er nu lidt over halvvejs, og vi har foretaget et rundspørge om, hvordan det går deltagerne. Performance for de af eksperimentets deltagere, som har svaret på undersøgelsen, er overraskende positiv.

Normalt plejer man at sige, at kun nogle få procent af daytradere er profitable, men tilsyneladende er det gået ganske meget bedre i eksperimentet, hvilket vi selvfølgelig er meget glade for. Her er mellem-resultatet:

Førstepræmien i trading-konkurrencen er et mentorforløb med den professionelle trader Peter Arendt.
Førstepræmien i trading-konkurrencen er et mentorforløb med den professionelle trader Peter Arendt.

– Over 20 pct: 23% af deltagerne.
– 10-20 pct: 13% af deltagerne
– 0-10 pct: 17% af deltagerne
– 0 pct. eller foreløbig inaktiv: 10% af deltagerne
– Minus 0-10 pct: 17%
– Minus 10-20 pct.: 7%
– Over 20 pct. i minus: 13%

Blandt de førende er: Jais B., Jack W., Leif L., Mikkel D., Martin L., Marcus K., Lasse W. og Benjamin M.

Med til historien hører dog, at der her er tale om de af deltagerne, som frivilligt har valgt at indrapportere deres resultater. Vi kan derfor ikke på nuværende tidspunkt sige noget helt præcist om performance blandt samtlige deltagere, men bare glæde os over de positive resultater, som foreløbig er blevet indrapporteret.

Trading-konkurrencen afsluttes d. 20 juni, hvor alle deltagere skal indrapportere deres resultater. Førstepræmien i konkurrencen er et mentor-forløb med den professionelle trader Peter Arendt til en værdi af 15.000 kroner.

Du kan læse mere om konkurrencen her.

Igennem hele konkurrencen kan du følge en af deltagerne via en videodagbog. Det drejer sig om 36-årige Nikolaj Klintholm Petersen. Nikolaj har tidligere været ansat i Saxobank, men begyndte først at daytrade i forbindelse med eksperimentet. Nikolaj fortæller om sine daglige trades i sin videodagbog.

Har du spørgsmål angående trading-konkurrencen er du velkommen til at stille dem i kommentarfeltet herunder, på Facebook-gruppen Danske Daytradere – den hårde kerne eller skrive til os på eksperimentet (snabel-a) daytrading.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel