Børslektion#1 Tilmeld dig handelsplatform

Udgivet: 6. juni 2017

Som trader og deltager i “Tradingeksperimentet – kan du slå børsaben?” skal du bruge en handelsplatform. Daytrader.dk har brugt lang tid på at undersøge forskellige handelsplatforme og dernæst opbygge en relation til nogle af folkene bag.

Måske har du allerede en handelsplatform, hvor du har erfaring med at handle. Det er godt, men hvis du vil deltage i vores forløb, Tradingeksperimentet, skal du åbne en ny konto hos en af de omfattede handelsplatforme og handle på den handelsplatform i forbindelse med eksperimentet.

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du først melde dig til eksperimentet her, så du modtager alle mails om forløbet.

Når du har åbnet en konto og indsat penge, får du adgang til de mange live webinarer, hvor bl.a. professionelle, danske tradere fortæller, hvordan de handler. Se planen for forløbet her.

Er du i tvivl om noget? Så skriv til os på support (snabel-a) daytrader.dk

Grunden til, at du skal skal starte op med en af disse handelsplatforme, skyldes to ting:

  1. Hvis du vil deltage i trading-konkurrencen, som kører i de sidste 30 dage af Trading-eksperimentet, er det meget vigtigt, at du nemt kan få overblik over, hvornår du begyndte at handle, hvor stort overskud du har generet etc.. På den måde ved du, om du har overholdt reglerne for konkurrencen, og det er let at opgøre dit afkast. Derfor kan det være smart at bruge en særskilt handelsplatform til trading-eksperimentet. Samtidig kan du også se, om du klarer dig bedre end aben, der deltager i konkurrencen, og som har valgt aktierne tilfældigt.
  2. Det er handelsplatformene, der sponsorerer forløbet – samt præmierne. Det gør de, fordi de håber på at få nye kunder til deres platforme. Hvis alle deltagerne bruger andre handelsplatforme, vil sponsorerne ikke få noget ud af deres sponsorat. Det betyder, at vi ikke kan køre en ny spændende konkurrence en anden gang. Vi håber på din forståelse.

Vi anbefaler forskellige handelsplatforme for deltagerne Tradingeksperimentet, og du er først med, når du har foretaget et indskud på en af platformene og meldt det tilbage til os. Som deltager kan du vælge imellem:

Markets eller Saxo Bank

Herunder kan du læse om platformene, og om hvordan du tilmelder dig.

Du skal benytte et link her fra denne side for at være med i Tradingeksperimentet. På denne måde bliver forløbet gratis for dig. Du behøver ikke beslutte dig lige nu, men i løbet af den næste tid er det klogt at vælge platform, hvis du har lyst til at prøve kræfter med arbejdet som daytrader. Har du allerede en konto på én af disse to platforme, er du på grund af vores sponsorater nødt til at vælge den anden platform for at være med.

star

Markets.com: Overskuelig og brugervenlig platform, der gør det nemt at komme igang og kræver kun et minimumsindskud på 500 USD. En af de store fordele ved Markets.com er, at man ikke kan tabe mere end sit indskud, sådan som det er tilfældet med mange andre platforme. Derfor kan platformen være et godt sted at begynde, og en platform for dem, som ikke har mulighed for at foretage så stort et indskud på en platform til at begynde med. Vi anbefaler dog ikke at sætte et alt for beskedent beløb ind, da det vil begrænse dine muligheder for at handle. Du kan spekulere i de største danske aktier, det danske C20-indeks, store udenlandske aktier, råstoffer, valutaer, indekser og meget andet til fornuftige spreads. Minimumseksponeringen for de enkelte produkter kan variere, men er generelt relativ lav sammenlignet med andre platforme. Som begynder er der en anden stor fordel, nemlig at du ikke kan tabe mere end dit indskud hos  Markets. Det er tilfældet for mange andre platforme, som bruges til trading. Vi anbefaler Markets.com til folk, der ønsker en enkelt og overskuelig platform, der fungerer hurtigt. Hvis du ønsker at være med i Tradingeksperimentets lukkede webinarer er minimumsindskuddet hos Markets kun 500 USD, men vi anbefaler dog at indsætte et højere beløb, da det ellers kan begrænse den handlefrihed, du gerne vil have som trader. Du kan evt. læse vores anmeldelse af Markets.com her på siden.

>>>Sådan tilmelder du dig Markets.com

 

star

Saxo Bank: Den mest avancerede platform med adgang til flest mulige markeder og produkter. Saxo Bank er dansk og har hovedsæde i Hellerup i Danmark. Platformen har et meget bredt udvalg af markeder i forhold til de fleste andre, der bruges til trading, og er både velegnet til kortsigtede tradere og investorer med et længere perspektiv. Der er god mulighed for at handle alle typer markeder: Valuta, råvarer, indekser og et bredt udvalg af aktier. Hvor man på mange daytrader-platforme typisk kun kan handle de 20 største danske aktier, har man på Saxo Bank mulighed for at handle dem alle, også mindre aktier. Platformen indeholder en lang række avancerede funktioner, og er som platform meget brugervenlig, og der er for eksempel adgang til volumen på visse af markederne og Level 2 (ordredybde). Minimumsindskuddet på platformen er 10.000 kroner, men vi anbefaler dog at indsætte et højere beløb, da det ellers kan begrænse den handlefrihed, man gerne vil have som trader. Du kan læse vores anmeldelse af Saxo Bank her.

>>>>>>> Sådan tilmelder du dig til Saxo Bank

star

Læs herunder lidt mere om hver enkelt platform, og hvordan du åbner din tradingaccount.

Sådan tilmelder du dig til Markets.com

1. Gå ind på Markets.com og udfyld felterne med navn, email og telefonnummer.

2. Du har nu med det samme adgang til graferne. I nederste venstre hjørne skifter du mellem demo- og live-account. I øverste højre hjørne kan du færdiggøre din registrering.

mark

 

3. Når du ønsker at færdiggøre din registrering bliver du bedt om at udfylde flere oplysninger om dig selv. Du skal også i – lighed med alle andre platforme – indsende forskelligt ID.

reg

 

4. Når du er blevet godkendt, kan du indsætte penge, og du er nu klar til at handle live. Til venstre i åbningsvinduet hos Markets ser du en oversigt over markeder, og i de store felt midtfor kan du se kursen for det pågældende marked. Du finder nemt markederne ved at bruge søgebaren til venstre lige over markedsvinduet, kaldet “instrumentsøgning”.

5. Du kan lægge en ordre ved at trykke “køb” eller “sælg” ud for hvert instrument/marked. I så fald kommer der et vindue op, hvor du kan vælge størrelsen af ordren. Læg mærke til, at du med det samme kan se din eksponering i markedet. Hvis du sælger 20 kontrakter i det danske C20-indeks kaldet “Denmark 20”, så vil eksponeringen ligge omkring 20.000 kroner. Det er dog IKKE dette beløb, du satser per kurspoint, men ALENE din eksponering. En lignende eksponering findes i alle andre gearede handelsplatforme, men Markets.com yder dig blot den service at vise dig eksponeringen. Du kan prøve at handle i demo-mode for at få en fornemmelse af, hvor meget du satser per kurspoint (1 kurspoint er lige 1 enhed af den handlede valuta – i eksemplet med C20 er det 1 DKK) i forhold til din eksponering.

denmark6. Når du har lagt en ordre, kan du nemt redigere den og sætte nyt stop/loss via feltet “rediger”, der viser sig i venstre side af skærmen under markeder.

red


Sådan tilmelder du dig til Saxo Bank

  1. Gå ind på Saxo Bank og udfyld felterne som i screendump herunder. I højre side kan du se logoet fra daytrader.dk. Det viser, at du er på den korrekte side.

saxo

2. Når du har oprettet dig hos Saxo Bank kan du via SaxoTraderGo se kurser som denne:

saxotradergo-hvid

3. Ordreboksen hos SaxoTraderGo ser således ud:

go-handelsvindue


Du er i fuld gang med forløbet “Kan du slå børsaben” under daytrader.dk. Du vil få de enkelte lektioner sendt via mail over en periode på et par uger. Hele forløbet ser således ud:

(Hvis du har angivet, at du har været på en tidligere forløb under daytrader.dk vil nedenstående forløb se anderledes ud. Se i din inbox)

#0 Grundbog for tradere, e-bog
#1 Vælg den rigtige handelsplatform
#2 Sådan handler du aktivt (CFD)
#3 Sådan blive du fortrolig med din platform
#4 Sådan tænker en god hobby-trader
#5 Læs markedet med indikatorer
#6 Effektive strategier med indikatorer
#7 Candlesticks – lys i mørket
#8 Strategi baseret på candlesticks
#9 Knæk dine nøgletal (fundamentalt)
#10 Spred din risiko (fundamentalt)
#11 Har du psyken til at trade?
#12 Styr lige dine penge
#13 Aktiescreener finder dine aktier for dig
#14 Sådan kan du handle om aftenen
#15 En gennemtestet strategi til dig
#16 Kom godt videre som trader

Når du har valgt handelsplatform og indsat penge til at handle for, skal du give os besked igennem denne formular. Det vil give dig adgang til følgende:

# To gennemtestede strategier på skrift
# Webinar:  Teknisk analyse ved Kim Cramer
# Webinar:  Udvælgelse af aktier ved Peter Arendt
# Webinar:  Trading-strategier ved Peter Garnry
# Webinar:  Trading-strategier ved Claus Munk Larsen
# Webinar:  Valuta-stratagier ved John Hardy
# Webinar:  Avanceret valutahandel  ved Dan Juhl Larsen
# Webinar:  Kan man slå markedet? ved Teis Knuthsen
# Webinar:  Olie- og guld-handel ved Ole S. Hansen

Se hele oversigten over live webinarer her.

Hvis du er i tvivl om noget, kan du skrive på support@daytrader.dk


Preview af Markets

image_pdfimage_print
Del denne artikel