Bitcoin ved kritisk skillevej

Udgivet: 21. februar 2023

Lige nu er kryptovalutaen Bitcoin på et afgørende niveau, hvor kursen ved flere lejligheder de seneste dage har rørt 25.000 USD. Dette niveau er kritisk, da det er en markant midlertidig top, der blev sat i august sidste år. Prisen overvejer lige nu, om det skal slå igennem eller ej.

Ingen ved med sikkerhed, hvor bitcoin er på vej hen, men når først verdens største kryptovaluta vælger en retning, kan den ofte bevæge sig hurtigt. Hvis der er et udbrud på opsiden, kan niveauerne på billedet nedenfor fungere som modstandsniveauer i fremtiden (se de røde felter):

Som du kan se på billedet ovenfor, er niveauerne omkring $31000-34000, $36000 og $43000-45000 områder, du skal holde øje med. Hvis prisen bryder ud og senere når disse niveauer, kan det være relevant at tage din profit, eller gå short bitcoin.

Du kan købe bitcoin som investeringscertifikat hos Markets.

Hvis du er bullish på bitcoin, men kursen vælger at falde tilbage fra de nuværende niveauer, kan det være en interessant position at købe op omkring 21000-20000 niveauet (se boksene i billedet ovenfor).

Ovenstående software tegner udbuds- og efterspørgselsområder, som er niveauer på grafen, hvor prisen er mere tilbøjelig til at vende. Hvis du vil lære at handle med indikatoren, anbefaler vi vores gratis kursus Lær at handle valuta med en kraftfuld indikator (indikatoren virker også for kryptovaluta, råvarer, aktier og indekser).

Andre bullish signaler

Tidligere i februar dannede bitcoin et såkaldt golden cross på det daglige graf. Dette betragtes som et bullish signal, der opstår, når det glidende gennemsnit på 50 krydser over det glidende gennemsnit på 200. Se billedet nedenfor:

Der kan også argumenteres for, at der er dannet en såkaldt hoved-skulder-formation (og at et udbrud næsten er blevet bekræftet):

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel