Krypto#3 Kom i gang på din handelsplatform

Udgivet: 9. maj 2018

Velkommen til denne lektion under “Kryptovaluta for begyndere”, hvor det handler om at komme i gang med sin handelsplatform, så du rent faktisk kan spekulere i prisudviklingen på kryptovaluta. Som nævnt i en tidligere lektion, så bruger vi i dette foløb to handelsplatforme, der begge er godkendt af de europæiske tilsynsmyndigheder. På disse platforme ejer du ikke selve kryptovalutaen i en personlig wallet, men spekulerer derimod i prisudviklingen. Det er en nem og langt mere sikker måde at spekulere i kryptovaluta. De godkendte handelsplatforme er sikret godt mod hacking, og du behøver heller ikke være bange for, om du senere kan hive et evt. overskud ud til en dansk bank. Alt dette er der styr på.

Når du har åbnet en konto hos eToro eller Avatrade er det meget vigtigt, at du lærer platformen grundigt at kende, så du føler dig helt tryg, når du handler.  Vi har lavet to videoer, der handler om, hvordan du åbner en konto hos hver af de to platforme. Når du skal beslutte dig for, hvilken platform, du skal bruge, skal du overveje, hvilken type trader du er.

Hos Avatrade er kryptovalutaerne gearede fra 10 til 25 gange. Du kan læse mere om gearing her. Når man gearer sin investering mangedobler man sin gevinst – men naturligvis også sit tab. Gearing er for den risikovillige trader, der er utålmodig og ønsker høj fart på sine investeringer. Det egner sig især til relativt kortsigtet spekulation: Fra få timer til få uger. Hvis du er den type, kan du åbne en konto hos Avatrade.

Hos eToro er kryptovalutaerne IKKE gearede. Det vil sige, at man handler 1:1. Hvis en kryptovaluta stiger 5% i værdi, ja, så tjener du også 5% på din investering. Nøjagtigt ligesom almindelig aktiehandel. Hvis du er til denne form for trading, kan du åbne en konto hos eToro.

Sådan åbner du en konto hos Avatrade:

Når du har set videoen, kan du gå direkte til oprettelsen hos Avatrade her.

Handelsplatformen Avatrade blev etableret i 2006 og har hovedkontor i Irland. Avatrade har europæisk licens som et investeringsselskab iht. MiFID og er reguleret af Central Bank of Ireland. Herudover har Avatrade licenser verden over til at udbyde sin handelsplatform. Avatrade har i øjeblikket 200.000 registrerede tradere verden over, som placerer mere end 2 mio. handler hver måned.

Du kan læse vores omfattende anmeldelse af Avatrade her.

Sådan åbner du en konto hos eToro:

Når du har set videoen, kan du gå direkte til oprettelsen hos eToro her.

Handelsplatformen eToro er verdens største platform inden for social trading og såkaldt copy trading og praler med at have ikke mindre end 6 millioner brugere fordelt over 170 lande. Handelsplatformens historie går tilbage til 2006, hvor selskabet blev stiftet i Israel. eToro udbyder alene handel baseret på CFD´er, dvs. handel på margin, som gør dig i stand til at geare og købe og sælge markedet. I forhold til kryptovaluta er det dog som nævnt ovenfor ikke muligt at geare. Vil du vide mere om hvad gearing indebærer, så læs mere her.

Du kan læse hele vores omfattende anmeldelse af eToro her.


Hvis du vil vide mere, om hvordan man handler på de to handelsplatforme, så kan du se følgende videoer:

Sådan handler man med Avatrade koblet op på MetaTrader:

Sådan handler man med eToro:


 

Daytrader.dk modtager kommission og/eller betaling for annoncering fra Avatrade, eToro og andre af de handelsplatforme, der er omtalt her på siden. Daytrader.dk tilstræber dog 100% objektivitet i lighed med, hvad man genfinder hos andre typer professionelle medier og deres annoncører. Indtægterne fra annoncering er med til at sikre, at vi også fremover kan levere de bedste guides, kurser og indhold om daytrading.

Preview af Avartrade og eToro:

Del denne artikel