Kryptovaluta: Strategier til succesfuld trading. Gratis webinar.

Udgivet: 12. juni 2018

Dette webinar vil starte præcis kl. 20:00 med live dækning af kursgrafer i samme øjeblik som FOMC annoncerer en evt. rentestigning. Dernæst går vi til aftenens emne om kryptovaluta:

Hvordan håndterer man handel med kryptovaluta som professionel trader? Og hvilke strategier skal man bruge, hvis man som hobby-trader vil forøge chancen for succes? Daytrader.dk inviterer til gratis webinar med professionel trader Gil Paz, der til dagligt bor i Schweiz.

I dette webinar fortæller Gil Paz om sin tilgang til handel med kryptovaluta. Han fokuserer på, hvad man skal være opmærksom på, når man handler et nyt marked, og hvordan man skaber strategier, der har chance for at give solidt afkast, også på længere sigt. Det handler ikke mindst om, hvordan man konstant udvikler strategierne, så de passer til et marked i forandring.

—- MELD DIG TIL HER

Gil Paz har arbejdet med aktiemarkedet siden slutningen af 1990erne. I 2012 startede han sin egen virksomheder, hvor han handler med private midler og midler på vegne af institutionelle kunder. Gil Paz er en hyppig brugt foredragsholder inden for forex-handel, og i de senere år har han også beskæftiget sig med handel af kryptovaluta. Handelsstrategierne integrerer teknisk analyse, markedsmekanisner og, når det gælder valutahandel, også COT-rapporter og fundamentale forhold. Gil Paz er swingtrader.

—- MELD DIG TIL HER

Gil Paz under et oplæg ved Investors Gala i Frankfurt i år.
image_pdfimage_print
Del denne artikel