Podcasts enhver trader bør høre

Udgivet: 20. oktober 2016

Det er oplagt at høre podcasts, når man har ferie, kører til og fra arbejde – eller blot har en time ledig hist og her. Som trader er der masser af gode podcasts, der handler om trading, investering eller verdensøkonomi, og det kan være alt tiden værd at lytte til de mange eksperter, der har indsigt i alt fra kortsigtet spekulation til den langsigtede pris på råolie, asiens økonomiske fremtid og den europæiske gældskrise. Vi har samlet en håndfuld af de bedste podcasts her på siden. Du kan for eksempel abonnere på dem via din smartphone.

Millionærklubben : det klassiske danske radioshow på Radio24/7, hvor værterne Pernille Enggaard og Bodil Gantzel sammen med de to aktieeksperter, Lau Svenssen og Lars Persson, fortæller om markederne. Ofte er traderen Tom Hougaard på besøg sammen med investoren Mogens Vad.

The investors podcast – we study billionaires : På mindre end 2 år har den 31-årige dansker Stig Brodersen sammen med sin amerikanske medvært, Preston Pysh, skabt verdens mest downloadede podcast om aktieinvestering. Hør nogle af verdens mest vidende investorer tale om markedet her og nu.

Chat with traders : En engelsk fyr med tatoveringer og karseklippet hår, Aaron Fifield, har på kort tid skabt en særdeles populær trading-podcast med over 1 million downloads. Her fortæller private tradere om deres metoder og deres syn på markedet. Mange gode “hands-on”-tanker.

The Economist – money talks : En af verdens største magasiner om økonomi, The Economist, samler små interview om verdensøkonomi som små lydfiler og podcasts. Her diskuterer bladets egne eksperter verdens økonomiske tilstand, og der er interview med nogle af verdens førende økonomer.

Michael Covel Trend following Radio :  Blandt de mest lyttede podcasts om investering hos iTunes. Michael Covel har skrevet adskillige bestsellers om trading. I dette radioshow er der ofte besøg af forskellige nobelpristagere inden for økonomi.

The Motley Fool : De to The Motley Fool, brødrene Tom and David Gardner, optræder på hjemmesiden iført nar-hatte. Men lad dig ikke narre. Investeringsrådene fra Motley Fool følges af millioner af private investorer verden over, og hvis du interesserer dig for enkeltaktier er der masser af interessante analyser og baggrundsviden i disse podcasts.

Wall Street Uplugged : Frank Curzio har analyseret aktier i mere end 20 år og driver i dag denne podcast, der er blandt de mest lyttede investerings-podcasts i iTunes. Her er der typisk tale om langsigtede investeringer.

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta - LIVE Via Messenger-app

Listen bliver udvidet med nye emner hele tiden. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis du vil anbefale særlige podcasts.

 

 

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel