Positivt afkast 32 måneder i træk. Sådan gør jeg!

Udgivet: 6. september 2019

For de fleste tradere er markedet en daglig kamp, hvor måneder med positivt afkast, afløses af måneder med negativt. Men sådan har det ikke været for den franske trader Olivier Danvel. Han har tromlet driftssikkert igennem markedet dag efter dag – 32 måneder i træk uden en eneste gang at gå i minus på månedsbasis.

Olivier Danvel vil holde webinar hos daytrader.dk

Og det er vel og mærke sket i et ekstremt volatilt børsmarked, hvor kurserne alene i december faldt med omkring 20% de fleste steder i verden.

På mandag den 9. september, kl. 20, har vi derfor inviteret Olivier Danvel til et eksklusivt webinar og interview på daytrader.dk. Her vil Olivier fortælle om sine metoder, og hvordan han er i stand til at få stå stabile afkast i et eller uroligt marked. Man vil være i stand til at skrive sine egne spørgsmål til Olivier under interviewet. Samtidig får man også at vide, hvordan man automatisk kan kopiere Oliviers trading.

Olivier handler først og fremmest valutapar. Han studerer nøje udvalgte forexkryds, og på basis af sin research køber han sig ind i markedet på de helt rigtige tidspunkter flere gange om måneden. Det har foreløbig betydet et afkast på samlet set over 40% over de seneste lidt over 2 år.

>>>Du kan tilmelde dig det gratis webinar her

Ovenstående interview er lavet i sponsorsamarbejde med handelsplatformen eToro, og du kan åbne en konto hos handelsplatformenen, hvis du gerne vil kopiere Olivier. Vi på daytrader.dk er meget begejstrede for samarbejdet, fordi det giver os mulighed for at få eksklusive interviews med en gruppe af meget dygtige, private tradere til stor inspiration for os selv og vores brugere.

Olivier Danvel bliver interviewet

image_pdfimage_print
Del denne artikel