Profitable valutahandler med plads til forbedring

Udgivet: 20. juli 2016

I denne video vil jeg gennemgå de seneste handler jeg har lavet i to forskellige valutakryds. De er kommet ud profitabelt samlet set, men de kunne sagtens være udført meget bedre. Således vil jeg gennemegå følgende.

  1. Hvorfor jeg har lavet handlerne som jeg gjorde
  2. Hvilke tanker jeg har mens jeg er inde i handlerne
  3. Forklare hvordan man kan bruge strategien til at scalpe

Desuden vil det komme til udtryk hvor meget tålmodighed også spiller ind når man bruger denne strategi. Hvis du vil lære strategien til bunds, kan du tilmelde dig “Kickstart din daytrading“, hvor Heine Andersen fortæller om sine strategi i en af de mange videoer.

 

Denne tradingblog er skabt af Nikolaj Petersen og følger hans målsætning om at blive profitabel trader inden for relativt kort tid. Hovedformålet med denne videoblog er overordnet set at give nye daytradere indblik i de psykologiske og tekniske udfordringer der er en del af at lære at daytrade. Læs mere om baggrunden for denne tradingblog her.

image_pdfimage_print
Del denne artikel