Sats på disse aktier i det urolige marked

Udgivet: 25. april 2018

Markedet blev hårdt ramt i går, hvor de de store globale indekser endnu engang blev slået i kanvassen. Den vigtigste årsag var, at den lange, amerikanske rente krydsede 3 pct. for første gang i fire år. Netop grænsen på 3% er længe blevet set som et slags dødskys for aktierne, og det førte da også til øjeblikkelige fald.

Hør mere om Peter Garnrys syn på aktierne på mandag kl. 20:00. Det foregår online og alle er velkomne.

Bedre blev stemningen ikke, da den store amerikanske industri-gigant Catterpillar aflagde regnskab og samtidig lagde en dæmper på forventningerne for resten af året. Det sendte Caterpillar ned med over 4% og betød, at analytikerne begyndte at moderere forventningerne til resten af regnskabssæsonen.

Hos Saxo Bank ser aktiestrateg Peter Garnry et kritisk niveau i S&P 500-indekset omkring kurs 2575. Samtidig advarer Garnry generelt mod store amerikanske teknologi-aktier i øjeblikket.

“Vores råd til investorerne er at undgå de store amerikanske teknologi-aktier, og i stedet gå efter de mindre niche-virksomheder i teknologi-sektoren,” skriver Peter Garnry i Saxo Banks rapport for Q2, der netop er blevet udgivet.

”Ifølge vores indledende research, så finder man de stærkeste aktie-temaer i Q2 inden for batteri-teknologi, pharma-gennembrud, e-commerce, IT-sikkerhed og amerikanske energi-infrastruktur,” uddyber Peter Garnry i rapporten.

På mandag den 30. april kl. 20:00 vil Peter Garnry afholde et online LIVE foredrag for daytrader.dk. Her vil han uddybe sit syn på de bedste og værste sektorer, hvis man vil handle aktier med succes i 2018. Alle er velkomne, og man kan tilmelde sig her.

image_pdfimage_print
Del denne artikel