Gratis webinar om aktiemarkedet i aften

Udgivet: 30. april 2018

Regnskabsæsonen i USA er i fuld gang, og aktiemarkedet er i den grad i live med både store fald og store stigninger. Det blev ikke mindst understreget i sidste uge, hvor en aktie som Caterpillar faldt, men hvor Facebook og Amazon-aktierne steg næsten 10 procent hver. Alligevel mener flere eksperter, at man bør være varsom med de store amerikanske tech-giganter. Det gælder for eksempel aktiestrateg Peter Garnry fra Saxo Bank, der kan høres på gratis LIVE webinar i aften hos daytrader.dk.

Hør mere om Peter Garnrys syn på aktierne på mandag kl. 20:00. Det foregår online og alle er velkomne.

“Vores råd til investorerne er at undgå de store amerikanske teknologi-aktier, og i stedet gå efter de mindre niche-virksomheder i teknologi-sektoren,” skriver Peter Garnry i Saxo Banks rapport for Q2, der netop er blevet udgivet.

”Ifølge vores indledende research, så finder man de stærkeste aktie-temaer i Q2 inden for batteri-teknologi, pharma-gennembrud, e-commerce, IT-sikkerhed og amerikanske energi-infrastruktur,” skriver Peter Garnry i rapporten.

Hvis du vil høre Peter Garnry tale i aften, så sker det online kl. 20:00. Her vil Garnry uddybe sit syn på de bedste og værste sektorer, hvis man vil handle aktier med succes i 2018. Alle er velkomne, og man kan tilmelde sig her.

image_pdfimage_print
Del denne artikel