Teknisk enighed: Bitcoin står foran optur

Udgivet: 6. marts 2018

Prisen på bitcoin står foran optur. Det er holdningen blandt mange af de tekniske analytikere, der studerer markedet ved hjælp af fibonacci-niveauer, ABCD-mønstre og såkaldte gartley-patterns. I sidste uge bragte vi her på daytrader.dk en analyse af bitcoin af den danske trader Nanna Fick, der pegede på, at kursen på bitcoin sandsynligvis skulle op, hvis man kiggede på de tekniske signaler. Denne konklusion bakkes nu op af den erfarne amerikanske trader Larry Pesavento, der foreløbig ser en stigning til 14000 USD. Hvis dette niveau brydes, vil markedet ifølge Pesavento blive overbevist om, at bitcoin ikke er i en boble, og det kan skabe fornyet interesse. Se nedenstående video.

Du kan handle bitcoins og andre kryptovalutaer hos Markets Se mere her

Også finansmediet Bloomberg har bemærket, at kursen på bitcoin nu er steget op over 50 dages glidende gennemsnit, og det får Bloomberg til at skrive, at “Bitcoin bulls may have just got the technical signal they’ve been hoping for“.

Som trader skal man dog naturligvis være opmærksom på, at tekniske signaler aldrig virker hver gang, og at kursmønstre, der har fungeret historisk, ikke nødvendigvis gentages på samme måde i fremtiden.

larry2Daytrader.dk samarbejder med Larry Pesavento. Han har arbejder som fulltime daytrader siden 1967. Du kan se mere om Larry Pesavento på hans website www.larrypesavento.com

Del denne artikel