Webinar: Åbent hus

Udgivet: 29. april 2016

Trading-eksperimentet:

På onsdag den 4. maj klokken 19:00 afholder vi et webinar, der er åbent for alle under Trading-eksperimentet – uanset, om du har indsat penge på din platform eller ej.

Webinaret bliver afholdt af nogle af folkene bag daytrader.dk, Erik Bork og Christian Kongsted. Der vil være tale om “Åbent Hus”-webinar, hvor I kan stille spørgsmål om alt mellem himmel og jord inden for trading – lige fra money management til strategier, som du er blevet præsenteret for i eksperimentet. Ingen spørgsmål er for dumme. Vi vil efter bedste evne forsøge at besvare spørgsmålene, live.

Webinaret er åbent for deltagere i trading-eksperimentet. Hvis du endnu ikke er tilmeldt, kan det ske her: https://www.daytrader.dk/100dage/tradingeksperimentet.php

Er du allerede tilmeldt til eksperimentet, vil du modtage en mail med link til webinaret.
 
christianChristian Kongsted, redaktør og ejer af daytrader.dk. Forfatter til bogen “Daytrader”. Christian er oprindelig uddannet journalist og arbejder i dag som online marketingekspert og daytrader. Christian trader mest DAX og FTSE – af og til dog også guld og olie. Han har desuden langsigtede positioner i danske og udenlandske aktier. Christians strategi er momentumbaseret i kombination med glidende gennemsnit og fibonacci.

erikErik Bork, redaktør og ejer af daytrader.dk. Forfatter til bogen “Daytrader”. Erik er oprindelig uddannet journalist og arbejder i dag som freelanceskribent, online marketingekspert og daytrader. Erik handler mest DAX og guld – af og til dog også FTSE, Dow og SP500. Han har desuden langsigtede positioner i få danske aktier. Eriks strategi er en kombination af momentum og channelbreaks samt harmonic swings.

 

 

 

 

 

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel