Webinar: Hvor skal markedet for kryptovaluta hen?

Udgivet: 5. juni 2018

Skal kursen på bitcoin og de andre kryptovalutaer op eller ned? Onsdag kl. 20 blænder vi op for endnu et webinar, hvor vi analyser kryptovalutamarkederne.

Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig her.

På webinaret gennemgår de aktuelle markeder og giver dig også en række værktøjer, som gør dig i stand til bedre at analysere, hvilke scenarier som er de mest sandsynlige for kryptovalutamarkederne. Vi kommer blandt andet rundt om følgende emner:

  • De aktuelle kryptovaluta-markeder
  • Hvordan skaber man en god handelsstrategi?
  • Risikospredning
  • Candlesticks & Teknisk analyse
  • Skat på kryptovaluta (ved skatteekspert Andreas Damgaard)

Vi fokuserer naturligvis særligt på bitcoin, da det er dette marked, som er styrende for resten af kryptovalutaerne, men kommer også ind på andre af de mest handlede kryptovalutaer som ether og XRP (Ripples kryptovaluta).

Christian Jain Kongsted (øverst), og Andreas Damgaard (nederst).

Webinaret bliver afholdt af Christian Jain Kongsted og Andreas Damgaard. Christian Jain Kongsted som er kryptoinvestor og medejer af daytrader.dk. Christian arbejder blandt andet som trader og har skrevet bøger om kunstig intelligens i forbindelse med spil. Til dagligt driver han daytrader.dk sammen med Erik Bork.

Andreas Damgaard, skatteekspert hos Daytrader.dk. Uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren.

Dette webinar henvender sig til alle, der allede har investeret i kryptovaluta eller som er nysgerrige på at komme godt i gang. Du behøver ingen forudsætninger for at deltage i kurset.

Hvem henvender webinaret sig til?

Du skal blot have adgang til en computer og en internetforbindelse med en almindelig, god internetforbindelse. Kurset foregår online, og der er tale om direkte transmission. Du behøver dog hverken webcam eller mikrofon. Det er Christian og Andreas, der optræder på skærmen, og du vil kunne skrive til ham via en chatboks på din skærm.

>>>Webinaret er gratis, og du kan tilmelde dig her

Du får blandt andet dette:

Når du deltager i dette webinar, vil du også modtage en række e-mails, der giver dig indsigt i kryptovaluta, blockchain og investering. Samtidig vil du få adgang til fire webinarer, hvor du kan stille spørgsmål til oplægsholderne. Hvert webinar giver dig ny viden og vil gøre det nemmere for dig at træffe beslutninger, hvis du ønsker at investere i blockchain-teknologien.

#0 Gratis e-bog om blockchain-teknologien.
#1 Sådan investerer du aktivt
#2 De største virtuelle valutaer – intro (1. del)
#3 handelsplatforme – kom godt i gang
#4 Blockchain spreder sig med stor hast
#5 De største virtuelle valutaer – intro (2. del)
#6 Analyse af markedet med candlesticks
#7 Analyse af markedet med Indikatorer
#8 Intet krak i markedet
#9 Kursniveauer
#10 Interview med blockchaininvestor

Tilmeld dig det gratis webinar her

image_pdfimage_print
Del denne artikel