Veloxis i spændende op-trend

Udgivet: 25. september 2015

Den 24.september 2015. Af Peter Arendt, professionel trader.

Efter et massivt kursfald først i 4. kvartal har Veloxis aktien konsolideret i et sidelæns interval gående fra støtte ved 0,75 og op til modstand ved 1,23.

Med en aktuel kurs på 1,29 er aktien brudt ud af intervallet i opadgående retning. Dermed har intervallet nu udviklet sig til en større bundformation – en Skulder Hoved Skulder bund.

Trenden er dermed igen op for aktien og i første omgang er der mål og modstand i psykologiske 1,50. Et brud her over vil i givet fald bekræfte den nye op-trend og vil herefter signalere at nyt target for opturen ligger ved gammel top fra sidste år i kurs 2,30.

Grundet den nye op-trend, den store bundformation og ultimativt mål for aktiekursen oppe i kurs 2,30 er aktien lige nu købsaktuel.

I nedadgående retning møder aktien i første omgang støtte ved bunden fra forleden i kurs 0,94. Et brud her under vil være et svaghedstegn og vil derfor frembringe et signal til salg. Herefter vil et brud under bunden i kurs 0,75 for alvor vende trenden til ned igen.

 

veloxis

Kigger vi på de tekniske indikatorer, så er der opbakning til at aktiekursen skal fortsætte sin optur.

RSI-indikatoren brudt op over midterniveauet – værdien 50 – samtidig med at RSI fortsat udviser stigende tendens. Dette er et tegn på en op-trend, der samtidig er stigende i styrke.

MACD viser samme billede. MACD er således også netop brudt op over midten og udviser fortsat stigende tendens. Derudover ligger MACD placeret over den røde signallinje, hvilket er et ekstra styrketegn.

Supplerer vi med Bollinger Bands indikatoren – det røde og grønne bånd som kursgrafen bevæger sig mellem – så er der også stærke takter at spore. Således er krusgrafen brudt op over det det øvre røde bånd, hvilket er tegn på nye kursstigninger. Ydermere ligger aktiekursen godt placeret over det 50 dages glidende gennemsnit, hvilket også bakker op om en stærk op-trend.

arendt-mini

Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer flere daglige, professionelle analyser af aktier, forex og afgrødepriser på sin side: www.minagro.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel