Aktieudfordringen – Day 4 – Starbreeze, ECB & Italian Ref.

Udgivet: 5. december 2016

Computerspil-industrien er et enormt forretningsområde, men alligevel er industrien ikke så populær blandt de store investeringshuse. Det er konklusionen fra den svenske trader Andreas Hurtig fra daytrading.se. I disse dage er Andreas Hurtig ved at sammensætte en portefølje, som han håber vil give 20% afkast i 2017. På den måde satser han på at bevise, at en privat trader kan klare det mindst lige så godt som de store investeringshuse. Læs mere om Andreas’ udfordring her.

Du kan handle bitcoins og andre kryptovalutaer hos MarketsX Se mere her

I denne video kigger Andreas Hurtig nærmere på de makroøkonomiske udsigter netop nu, og dernæst analyserer han det svenske spilfirma, Starbreeze. Firmaet Starbreeze står blandt andet bag titler som RAID og Dead by Daylight. I de seneste år har Starbreeze haft konstant vokseværk, og ud over en række populære spiltitler, er Starbreeze også langt fremme inden for udviklingen af Virtual Reality. Alt sammen giver gode muligheder for Starbreeze i fremtiden.

Andreas Hurtig bor i øjeblikket i Danmark og er medejer af Daytrading.se, der er en del af netværket under daytrader.dk. Andreas Hurtig er af indehaver af en af verdens højeste IQ’s (178), og han optræder jævnligt i Dagbladet Børsen. Blandt andet i artiklen ”Hyperintelligente Andreas Hurtig daytrader svenske aktier med succes”.

image_pdfimage_print
Del denne artikel