Fingerprint med fortsat potentiale – dag 5

Udgivet: 7. december 2016

I denne video kigger traderen Andreas Hurtig nærmere på Fingerprint-aktien, og nogle af de niveauer, han finder interessante. Hvor ligger køberne og sælgerne i markedet? Vi venter med spænding på “Finansiel vejledning” fra Fingerprint, der fremlægges i morgen, torsdag, omkring kl. 13. Andreas mener, at Fingerprint har potentiale til at nå 100 SEK i 2017.

Denne video-analyse af Fingerprint er en del af traderen Andreas Hurtigs december-udfordring. I løbet af måneden vil han sammensætte en portefølje, som han håber vil give 20% afkast i 2017. På den måde satser han på at bevise, at en privat trader kan klare det mindst lige så godt som de store investeringshuse. Læs mere om Andreas’ udfordring her.

 

Andreas Hurtig bor i øjeblikket i Danmark og er medejer af Daytrading.se, der er en del af netværket under daytrader.dk. Andreas Hurtig er indehaver af en af verdens højeste IQ’s (178), og han optræder jævnligt i Dagbladet Børsen. Blandt andet i artiklen ”Hyperintelligente Andreas Hurtig daytrader svenske aktier med succes”.

image_pdfimage_print
Del denne artikel