ALK-Abelló B A/S har kursmål i 1.200 kroner

Udgivet: 29. februar 2016

De seneste uger har budt på store kursudsving i ALK-Abelló aktien. Aktien har netop brudt psykologisk modstand i 1.000 kroner. Tidligere har aktien desuden frembragt et fortsættelsesmønster, der signalerer, at målet ligger oppe 1.200 kroner. Aktien er derfor købsaktuel lige nu.

Handelsstrategi

Aktuel kurs er 1.009 kroner. Køb nu med mål i 1.200 kroner. Læg salgs- og tabsstop ind ved brud under 900 kroner.

 

alk abello

De seneste godt to år – 2014 og 2015 – har ALK-Abelló bevæget sig sidelæns i et stort kursinterval, gående fra 600 kroner og op til 900 kroner. Her i starten af 2016 har aktien brudt dette interval i opadgående retning. Bruddet har frembragt et fortsættelsesmønster, der signalerer, at målet nu ligger oppe i 1.200 kroner.

Aktien har desuden brudt psykologisk modstand i 1.000 kroner, hvilket bekræfter, at aktien skal fortsætte opturen mod 1.200 kroner.

Aktien er derfor købsaktuel netop nu. Køber du aktien, anbefaler jeg, at du lægger et salgs og tabsstop ind, hvis aktien bryder under 900 kroner og dermed går tilbage i konsolideringsformationen.

De tekniske indikatorer bakker op om køb af aktien.

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta - LIVE Via Messenger-app

Både RSI og MACD ligger placeret over deres respektive midterniveauer og udviser stigende tendens. Dette er tegn på en markant op-trend, som er tiltagende i styrke.

Aktiekursen ligger placeret over det 50 dages og det 200 dages glidende gennemsnit. Derudover ligger det 50 dages glidende gennemsnit over det 200 dages glidende gennemsnit. De glidende gennemsnit signalerer derfor også at aktien skal fortsætte i op-trend.

Bemærk: Peter Arendt ejer ikke selv positioner i ALK-Abelló ved analysens udarbejdelse og offentliggørelse.

arendt-mini

Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer flere daglige, professionelle analyser af aktier, forex og afgrødepriser på sin side: www.minagro.dk

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel