Analytiker: Aktierne skal markant højere op

Udgivet: 2. november 2017

Det ledende tyske aktie-index DAX 30 fortsætter de imponerende takter og signalerer derfor fortsat at investore på deres aktier og. Så klar er meldingen fra den professionelle danske trader og analytiker Peter Arendt fra minagro.dk. Der er med Peter Arendts ord “lagt op til en fortsat aktiefest”. Målet for DAX er ifølge Peter helt oppe i 16.000 euro, og det niveau har DAX retning mod med hastige skridt.

Prøv vores gratis handelssignaler - LIVE Via Telegram-app

Følgende er skrevet af Peter Arendt:

Aktiemarkedet i Europa kører i højeste gear. Det kan vi se på det toneangivende europæiske aktie-index DAX 30. Indexet der viser kursudviklingen for de 30 største tyske aktier har været med stigende kurs, siden et nyt lavpunkt blev skabt i august måned i 11.865 euro. I dag knap 3 måneder senere handles DAX markant højere til kurs 13.450 euro. Og det tyder ikke på at festen for de europæiske aktionærer er slut endnu. For DAX indikerer at aktierne kan gå markant højere op i den kommende tid.


Min handelsstrategi:

Aktuel kurs er 13.450 euro.

Jeg åbnede en long på bruddet over 12.350 euro.

Efter seneste har jeg senest sikret profitten ved at flytter mit salgsstop op fra 12.845 euro til 12.890 euro. Target har jeg fortsat oppe ved 16.000 euro.


Med den nuværende kurs lægger det tyske DAX-index nu for alvor afstand til bruddet med den gamle historiske kursrekord i 12.954 euro – et tidligere topniveau, der blev skabt tilbage i juni måned.

Med det aktuelle brud op over gammel kursrekord er op-trenden atter blevet bekræftet. Samtidig har DAX tidligere skabt en teknisk formation, der indikerer, at DAX skal yderligere opad i den kommende tid. Således signalerer den tekniske formation, at DAX nu har mål oppe omkring 16.000 euro. Dermed har det store tyske DAX index stadig et rigtig flot opadgående kurspotentiale, hvilket indikerer at europæiske investorer fortsat har en fest i udsigt.

Vi anbefaler handelsplatformen Markets til effektiv trading: Klik her

Jeg har senest åbnet et køb i DAX til 12.350 euro. Købet blev skabt eftersom trenden med bruddet op over dette vigtige niveau atter vendte fra ned til op på kort sigt. Dette køb er netop blevet bekræftet med de nye kursrekorder som DAX har skabt. Ligeledes er den lange trend fortsat op hvilket betyder at den tekniske analyse lige nu ser meget sund ud.

I nedadgående retning er der nu ny støtte til DAX i området omkring bunde skabt i starten af oktober måned ved godt 12.890 euro. Hvis DAX bryder her under, vil der kunne komme lidt yderligere kursfald. Derfor vælger jeg at flytte stoppet for mit køb af DAX op til dette niveau. Det vil dermed sige, at hvis DAX bryder under 12.890 euro, så vil jeg tage profit hjem på mit køb som jeg lavede nede ved de før nævnte 12.350 euro.

Der er dog ikke meget der tyder på nedtur til aktierne lige foreløbigt. De tekniske indikatorer signalerer nemlig for os, at DAX og dermed europæiske aktier generelt set, skal yderligere mod nord i den kommende tid. Der er således tale om det, der kaldes for stigende momentum i opadgående retning, hvilket taler for en fortsat op-trend, der tilmed er stigende i styrke.

DAX på en ugegraf.

arendt-mini

Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer analyser af aktier, forex og afgrødepriser. Se mere på Peter Arendts side : www.minagro.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel