Arendt: Short i DAX swingtrade

Udgivet: 19. juli 2016

Af Peter Arendt, professionel trader

Jeg tager profit på min long i DAX grundet mulig reversal. I stedet åbner jeg en short med target i 9.215 og stop i 10.165.

DAX kan tirsdag være i gang med at vende den seneste optur til ny nedtur. Derfor går jeg ud af min long og åbner i stedet en short. Stoppet lægger jeg tæt – lige over toppen fra i går i 10.165. Dermed er min short forbundet med en lav tabsrisiko. Målet har jeg ultimativt ved 9.215, hvilket betyder at jeg jagter en langt større profit end det tab jeg risikerer. Jeg er dog klar til at tage profit, hvis DAX igen begynder at udvise styrketegn og jeg ikke er blevet stoppet ud inden.

Kurs i dag: 9.931
Target: 9.215
Stop: 10.165
Trend kort: ↑
Trend lang: ↓

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

 

dax7

 

 

arendt-mini

Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer analyser af aktier, forex og afgrødepriser. Se mere på Peter Arendts side : www.minagro.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel