Bitcoin tæver igen modstanderne. Klar til ny optur.

Udgivet: 10. august 2021

Bitcoin nægter tilsyneladende at blive slået i gulvet, og hver gang den digitale valuta er tæt på at ryge i kanvassen, rejser den sig med fornyet kraft, og slår tilbage.

I disse dage beviser bitcoin igen sin kraft og har netop brudt en række tekniske niveauer i opadgående retning. Nu forventer flere eksperter, at næste mål er 51.000 dollars. (ca. 10% fra nuværende pris).

Du kan handle bitcoins og andre kryptovalutaer hos MarketsX Se mere her

Det er først og fremmest politiske tiltag, der har været modstanderne i de seneste måneder. Kina har forbudt mining i landet (fremstilingen af nye bitcoin), og samtidig har også amerikanske politikere truet med skatter på dele af udviklingen.

Bitcoin på en dagsgraf. Næste modstand ligge helt oppe i 51000 USD. 10 procent op fra nuværende niveau.

I de seneste dage har amerikanerne dog trukket i land igen, og samtidig er kinesiske minere ved at finde nye veje. Begge dele har givet bitcoin et fornyet rygstød, og med afsæt af teknisk analyse ser det nu igen rigtig godt ud for prisen på bitcoin.

Et teknisk modstandsniveau omkring 40.000 dollars er blevet brudt med stor kraft, og samtidig har bitcoin også for længst lagt 50 dages glidende gennemsnit bag sig, ligesom 200 dages glidende gennemnit netop er blevet brudt.

”Den næste hurdle ligger oppe omkring 51000 USD,” udtaler teknisk strateg Katie Stockton fra Fairlead Strategies til finansmediet MarketWatch.

Bitcoin kan købes som CFD hos mange dedikerede handelsplatforme. Hos handelsplatformen Markets.com kan man f.eks. spekulere i kursudviklingen med kontrakten kaldet ”Bitcoin”. Her kan du købe små fraktioner uden gearing ned til størrelser på 0.01. På den måde kan de fleste være med. Som altid med kryptovaluta skal man dog være klar til store udsving undervejs i begge retninger.

Ser video herunder om investering via Markets.

Hos handelsplatformen Markets.com kan man f.eks. spekulere i kursudviklingen med kontrakten kaldet ”Bitcoin”. Hos Markets kan du også spekulere i de øvrige store kryptovalutaer, for eksempel Ethereum (ETH), der også har fart på i disse dage.

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel