Risiko for korrektion. Sådan kan du trade nedturen.

Udgivet: 17. august 2021

Den amerikanske daytrader Larry Pesavento ser lige nu en risiko for korrektion i det amerikanske aktiemarked, og han har også en idé til, hvordan du kan handle korrektionen med relativt lav risiko.

Larry baserer sine forudsigelser på teknisk analyse, og lige nu ser han mulighed for at shorte S&P 500-indekset (også kaldet USA 500) med et stop omkring toppen fra i går.

Det vil sige, at entry ligger omkring kurs 4470 USD, og stop skal lægges omkring 4482 USD. På den måde får du en fin risk/reward.

Det foreløbige target ligger i bunden fra i går (ca. 4427 USD). Men hvis den bund brydes nedad, så spår Larry Pesavento, at markedet skal en del mere ned.

I nedenstående video fortæller Larry om sin strategi. Videoen er lavet i går aftes (16. august) amerikansk tid, men markedet har ikke rykket sig så meget endnu, så strategien er stadig valid.

Hvis du handler strategien på handelsplatformen Markets, skal du lede efter indekset kaldet USA 500. Det er gearet 1:20, så dit afkast på den måde ganges med 20. (det gør dit evt. tab naturligvis også). Du kan handle en position i USA 500 ned til 0,1 svarende til knap 3000 kroner. Indtast din position og tryk “sell”, hvis du vil shorte.

Der er også muligheder for at shorte i Nasdaq og Russel ifølge Larry Pesavento. Men som altid er der ingen garantier i trading.

Larry Pesavento er en kendt amerikansk daytrader, der har handlet i over 40 år.

 

 

 

Del denne artikel