Claus Munk Larsen klar til handel i GBPUSD

Udgivet: 2. juli 2017

Privat trader Claus Munk Larsen har haft stor træfsikkerhed i sine seneste analyser for daytrader.dk. I denne 11. videblog spår Claus Munk Larsen yderligere stigning i GBPUSD op mod ca. 1.326, før der kan komme en mindre vending. Han taler desuden om prisen på guld.

(På grund af en misforståelse hos daytrader.dk, havde denne artikel tidligere overskriften “Claus Munk lang i sølv”. Dette var dog ikke korrekt. Vi beklager.)

Claus Munk Larsen analyserer prisen ud fra særlige geometriske mønstre. Efter sommerferien vil Claus Munk Larsen afholde et ekselusivt webinar for daytrader.dk’s brugere. Invitationen bliver udsendt til alle, der er godkendt til de lukkede webinarer under forløbet ”Lær at copytrade”.

Claus Munk Larsen blev kåret som årets bedste nye trader i 2016, hvor han vandt Tradingeksperimentet under daytrader.dk med en profit på 95,4%. I denne videoblog fortæller 38-årige Claus Munk Larsen om sin udvikling som trader, og han offentliggør sine handler og analyser inden for råstoffer, indekser og forex. I sin videoblog ønsker Claus at give en hudløs ærlig beskrivelse af sit fortsatte arbejde med at blive sikker og profitabel trader i et presset familie- og arbejdsliv. Claus er inspireret at blandt andet Trade Empowered og Peter Arendts metoder.

image_pdfimage_print
Del denne artikel