Bavarian Nordic – mulighed for stor optur

Udgivet: 3. juli 2017

Af Peter Arendt, professionel trader

Da jeg sidst analysere Bavarian Nordic marts måned sagde jeg køb hvis aktien kunne bryde 306 kroner. Det skete lige efter analysen og siden har aktiens kurs været med pil op. Netop nu testes gammel kursrekord fra 2015 og det ligner at aktien skal bryde igennem. Hvis dette sker har den et rigtigt stort teknisk potentiale i opadgående retning. Se mit opdaterede forslag til handelsstrategi og min analyse af aktien nedenfor.

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta - LIVE Via Messenger-app

Handelstrategi

Aktuel kurs er 381 kroner. Jeg har senest anbefalet køb af aktien til 306 kroner. Har du ikke aktien kan du købe den nu eller alternativt afvente et brud op over toppen fra i sidste uge ved 395 kroner. Målet for et køb ligger helt oppe i 600 kroner. Salgs og tabsstoppet kan lægges allerede i 325 kroner.

Teknisk analyse

Som det fremgår af ugegrafen nedenfor, har Bavarian aktien fra april måned 2015 og frem til juni måned i år bevæget sig i et stort kursinterval. Intervallet går fra bund og støtte i 197 kroner op til top og modstand i 393 kroner. I marts måned brød aktien et vigtigt modstandsniveau i 306 kroner hvilket fik mig til at give en ny købsanbefaling på aktien her på siden. Siden er det gået opad for aktien der i skrivende stund handles til 381 kroner.

I sidste uge var aktien oppe og runde 395 kroner. Dermed var aktien kortvarigt over intervallets top og modstandsniveau i 393 kroner. Selvom vi nu ligger under dette niveau, så betyder bruddet i sidste uge, at der nu er mulighed for en stor opadgående bevægelse der på basis af den tekniske formation der er fremkommet ligger oppe ved godt 600 kroner.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Et brud over toppen fra i sidste uge ved 395 kroner vil i så fald bekræfte at aktien skal fortsætte opturen mod 600 kroner. Brud over 395 kroner vil derfor frembringe et signal til køb. Man kan dog godt købe aktien allerede nu på basis af sidste uges brud over 393 kroner.

I nedadgående retning er der i første omgang støtte til aktien ved godt 325 kroner. Derfor vil jeg lægge et salgs og tabsstop ind for køb af aktien, hvis den bryder under dette niveau.

De tekniske indikatorer ser stærke ud. Det skal dog bemærkes at der kan være optræk til lidt negativ divergens, hvorfor det er vigtigt med et salgsstop på aktien der lever op til din risikovillighed.

Bavarian på en ugegraf.

arendt-mini

Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer analyser af aktier, forex og afgrødepriser. Denne analyse er først blevet bragt på minagro.dk. Se mere på Peter Arendts side : www.minagro.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel