Tradingeksperimentet – kan du blive profitabel trader?

Udgivet: 8. januar 2016
Mange husker sikkert filmklassikeren Bossen og Bumsen fra 1983. Her vædder et par rigmænd på, om de kan gøre den hjemløse Billy til super-spekulant i løbet af nogle måneder. Det lykkes. Nu prøver daytrader.dk eksperimentet i en moderne udgave.
Mange husker sikkert filmklassikeren Bossen og Bumsen fra 1983. Her vædder et par rigmænd på, om de kan gøre den hjemløse Billy til super-spekulant i løbet af nogle måneder. Det lykkes. Nu prøver daytrader.dk eksperimentet i en moderne udgave.

TRADINGEKSPERIMENTET ER AFSLUTTET

Kunne du tænke dig at blive meget bedre til at spekulere i kursen på aktier og andre værdipapirer? Har du kigget lidt på teknisk analyse af kursgrafer – eller måske bare hørt om andre, der har succes med det? Drømmer du om at kunne tjene penge i et faldende marked?

Daytrader.dk sætter nu gang i et tradingeksperiment, hvor vi vil prøve at gøre helt almindelige danskere til profitable tradere i løbet af kun 100 dage. Eksperimentet er helt gratis at deltage i, hvis du handler igennem en af de handelsplatforme, der sponsorer forløbet. (ellers koster det 3950 kr at være med). Det vil bestå af en række webinarer, hvor du får undervisning af professionelle tradere – både fra Danmark og fra udlandet.

I de sidste 30 dage af eksperimentet får du mulighed for at sende din handelsstatistik ind til os (dette er dog frivilligt). Du deltager nu i kapløbet om at blive eksperimentets mest profitable trader!

Der er ingen krav om, at du følger med hele tiden. Du kan gå til og fra forløbet præcis som du selv ønsker det.

 

Tradingeksperimentet - planlagte webinarer

DatoTidspunktEmneInfoSprogTilmeld
15/3-201618:30Avatrade om deres platformKlik her EngelskKlik her
16/3-201619:30IG om deres platformKlik her EngelskKlik her
17/3-201618:30Avatrade om deres platform#2Klik her EngelskKlik her
31/3-201620:00Trader Peter Arendt#1Klik her DanskKlik her
7/4-201620:00Trader Peter Arendt#2Klik her DanskLink tilsendes*
13/4-201620:00Trader Heine AndersenKlik her DanskLink tilsendes*
20/4-201620:00Trader Peter Arendt#3Klik her DanskLink tilsendes*
25/4-201618:30IG om deres platformKlik her EngelskKlik her
26/4-201619:00Avatrade om deres platformKlik her EngelskKlik her
27/4-201620:00Trader Peter Arendt#4Klik her DanskLink tilsendes*
04/05-201619:00Spørgsmål til trading-eksperimentetKlik her DanskLink tilsendes*
12/05-201620:00Trader Peter Arendt#5Klik her DanskLink tilsendes*
18/05-201620:00Trader Heine Andersen #2Klik her DanskLink tilsendes*
26/05-201620:00Trader Peter Arendt#5Klik her DanskLink tilsendes*
* Link til tilmelding/optagede webinarer bliver tilsendt per mail, hvis du er endelig tilmeldt eksperimentet og har indsat penge at handle for.

Alle webinarer optages, så du kan se dem senere.

Tradingeksperimentet består af følgende:

Tilmeldingsperiode:

  • Ca. 40 dages indledende tilmelding. Når du har registreret dig, får du i ventetiden gratis e-bog samt en række mails, der klæder dig på til selve forløbet.

Start på de 100 dage:

Eksperimentet er omtalt i finansavisen Børsen.
Eksperimentet er omtalt i finansavisen Børsen.

Eksperimentet går nu i gang. Det består af følgende:

  • 3 gratis live-webinar om handelsplatformen
  • 6 gratis live-webinarer afholdt den danske trader Peter Arendt. Han vil blandt andet tale om teknisk analyse, risikostyring, tekniske indikatorer, give konkrete eksempler på handler m.m.
  • 2 gratis live-webinarer afholdt af aktiespekulant Heine Andersen. Han vil blandt andet tale om sin tilgang til danske aktier samt algoritmebaseret forexhandel.
  • 1 gratis live-webinar afholdt af den amerikanske trader Adam Grimes, der vil undervise i sin unikke, datadrevne tilgang til teknisk analyse, baseret omfattende tests af, hvilke strategier der virker.
  • Endnu flere webinarer er lige nu ved at blive skemalagt.

Efter 70 dage:

  • Konkurrencen går i gang. (Det er frivilligt at deltage i konkurrencen). I denne periode fortsætter undervisningen, men deltagerne bliver tilbudt at indsende deres tradingresultater løbende. Hvis du ikke har lyst til at indsende dine resultater, følger du bare undervisningen som hidtil.

Efter 100 dage:

Forhåbentlig er mange af deltagerne nu profitable. Vinderen – den trader, der har haft det højeste procentmæssige afkast i de sidste 30 dage – udråbes.

Præmier:

  1. Præmie: Et 3-måneders mentorforløb med den professionelle danske trader Peter Arendt samt bøgerne “Aktiehandel og aktieanalyse” af Peter Arendt, og bogen “Daytrader” af Erik Bork og Christian Kongsted.
  2. Præmie: Bøgerne “Aktiehandel og aktieanalyse” af Peter Arendt, og bogen “Daytrader” af Erik Bork og Christian Kongsted.
  3. Præmie: Bogen “Daytrader” af Erik Bork og Christian Kongsted.

Har du lyst til at være med? Du kan tilmelde dig her.

Typiske spørgsmål:

Hvilke handelsplatforme benytter I til eksperimentet?

Du kan læse mere om de to handelsplatforme, vi benytter her: https://www.daytrader.dk/vaelg-platform-til-eksperimentet/

Hvor meget skal jeg indsætte på handelsplatformene?

Minimumsbeløbene er 100 dollars for Avatrade og 2000 kr. for IG. Vi anbefaler dog, at du starter med et højere beløb, da du ellers vil opleve, at du ikke har nok råderum til at lave dine handler. Vi kan desværre ikke rådgive om et præcist beløb. Skulle du have for lidt penge på kontoen i første omgang, så kan du altid supplere og sætte mere ind senere.

Kan jeg deltage med andre platforme end de nævnte, eller med en demokonto?

Ja, men det er kun gratis med de to ovennævnte platforme. Ellers koster kurset 3950 kr. Er du interesseret i denne mulighed, så kontakt os på eksperimentet[snabel-a]daytrading.dk. Hvis du kører med en demo-konto, kan du godt deltage i selve undervisningsdelen ved at betale, men du kan ikke deltage i de sidste 30 dages konkurrence, hvor vi finder den bedste trader. Her skal man handle med en live-konto.

Hvordan kan dette eksperiment være gratis at deltage i?

Når selve eksperimentet går i gang, skal du have indsat penge på en af de to handelsplatforme, der bruges under eksperimentet. Pengene er dine egne, som du skal bruge til at handle for. Det er handelsplatformen, der sponsorer hele forløbet. Derfor kan det blive gratis for dig at deltage. Se i øvrigt terms & conditions nederst på siden.

Du kan vælge mellem disse to: IG eller Avatrade. Du kan læse mere om de to platforme her.  Hvis du allerede er tilmeldt IG eller Avatrade, skal du på grund af vores sponsorater skrive dig op til alternativet for at få et gratis forløb. Du kan læse mere om de to handelsplatforme, og hvad du skal vælge her.

Hvis du ikke ønsker at benytte en af de to platforme, kan du stadig være med i størstedelen af eksperimentet. I så fald koster det 3950 kroner at deltage. Skriv til eksperimentet[snabel-a]daytrading.dk for at høre mere om betaling. Skriv “betaling” i mailens subjekt-felt. Hvis du vælger denne mulighed, kan du handle på en demo-konto med “papirspenge”, eller du kan vælge at fortsætte med den handelsplatform, du allerede bruger. Du kan dog ikke være med i eksperimentets sidste del, selve konkurrencen, hvis du handler på en demo-konto. For at vinde kræves det, at man handler med rigtige penge.

Hvem kan være med?

Alle med interesse for handel med værdipapirer. Du skal blot opfylde visse alders- og indkomstkrav. Kravene defineres af handelsplatformen, der vil fortælle dig, hvad du skal gøre, hvis du ikke umiddelbart opfylder kravene.

Hvad vil man lære?

Du vil lære om teknisk analyse af kursgrafer. Du vil også komme rundt om alle de basale begreber såsom at ”købe” og ”sælge markedet”, gearing, CFD-kontrakter, futures etc. Over perioden på de 100 dage vil du lære en lang række strategier, som benyttes af de professionelle tradere i forløbet, og du vil også blive i stand til selv at udvikle og teste dine egne strategier og få nogle gode råd til, hvordan du bliver profitabel som trader.

Klip fra webinarer kan ses i denne video:

Hvilken tidshorisont handler man på?

Der vil være tale om handel på kort sigt. Det vil sige, at handlerne typisk foregår fra timer til dage. Der vil altså ikke være tale om traditionel langsigtet investering i aktier. Det er ikke nødvendigvis en risiko, at aktiemarkedet er faldende. Du vil blandt andet også lære, hvordan du kan tjene penge i et faldende marked.

Hvornår foregår undervisningen?

Undervisningen finder sted over internettet – for eksempel via konference-modulet, Google Hangout eller Skype. Her kan deltagerne stille skriftlige spørgsmål  til den trader, der underviser. Undervisningen vil typisk ske om aftenen, hvor folk er kommet hjem fra arbejde og har tid. Undervisningen optages, så man kan se eller gense forløbet senere. Der er ingen krav om, at du følger med hele tiden. Du kan gå til og fra forløbet præcis som du selv ønsker det.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Der er tale om trading, der kan indebære en risiko. Det er derfor meget vigtigt, at du kun handler for penge, du kan tåle at tabe. Det er også meget vigtigt, at du følger de råd og den vejledning, der gives undervejs i forløbet. De gearede handelsprodukter, som er beskrevet i dette kursusforløb, er ikke egnede for enhver. Det er muligt, at tab kan overstige din kontobalance. Du skal ikke handle for penge, som du ikke har råd til at tabe. Enhver brug af oplysninger i forbindelse med undervisning, eksempelvis konkrete investeringer eller trades som følge af indholdet, er på egen risiko.

Hvis jeg har flere spørgsmål, hvor skal jeg så stille dem?

Meld dig ind i vores Facebook-gruppe og stil spørgsmålet der: https://www.facebook.com/groups/danskedaytradere/ – så får andre også glæde af svarene.

Du kan tilmelde dig her.

 


Terms & Conditions:
Det er ekstremt vigtigt, at du følger rådene fra vores professionelle tradere samt de beskeder, som vi sender dig undervejs i dette forløb. Vi skal arbejde med gearede investeringer, hvor det er muligt både at “købe” og “sælge” markedet, så du skal handle med forsigtighed, og KUN bruge penge, du kan tåle at tabe. Der er INGEN garanti for, at du kan blive profitabel, men vi vil gøre vores bedste for at undervise dig.

De gearede handelsprodukter, som bliver handlet i dette forløb, er ikke egnede for enhver. Det er muligt, at tab kan overstige din kontobalance. Du skal ikke handle for penge, som du ikke har råd til at tabe, og du bør søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.

For at være med i tradingeksperimentet skal du bruge handelsplatformene IG eller Avatrader (ellers koster det 3950 kr at være med). Du skal indsætte mindst 2000 kroner for at være med og foretage mindst 10 handler. Pengene er DINE og skal bruges til at handle for.

image_pdfimage_print
Del denne artikel