Business Insider interviewer Daytrader.dk om to-cifrede afkast

Udgivet: 19. august 2021

Daytrader.dk nøjes ikke med at skrive om trading og investering. Vi har også selv hånden på kogepladen, og man kan følge vores resultater via offentlige porteføljer. 

Vores aktievalg vækker ofte interesse hos etablerede medier, og senest er Christian Jain Kongsted, som er medejer af daytrader.dk, blevet interviewet til det store amerikanske medie Business Insider, som hver måned har 100 mio. læsere. I interviewet fortæller Kongsted om sin strategi, der har ført til, at han på handelsplatformen eToro kopieres af over 21.000 investorer med værdier på samlet set 220 mio. kroner.

Christian Jain Kongsted fortæller i Business Insider om sin strategi, der har ført til, at 21.000 mennesker kopierer hans handler 1-1.

Kongsted begyndte at investere på eToro for snart 5 år tilbage, og siden da har han leveret tocifrede afkast hvert år, og 91,45% i de seneste 12 måneder. Det er over dobbelt så højt som aktiemarkedet som helhed, målt ud fra verdensindekset MSCI World.

Den danske investor tilskriver en stor del af sin succes til momentum-investering. Han bruger dele af teknisk analyse til at forstå massepsykologien i markedet og har via daytrader.dk også et team, som udvikler algoritmer til at finde de bedste stockpicks, baseret på momentum.

“Jeg investerer ikke automatisk i, hvad algoritmerne foreslår, men de giver et meget værdifuldt input,” siger Kongsted til Business Insider.

Du kan finde Christian Jain Kongsted på eToro ved at skrive “CPHequities” i søgefeltet, eller mere om at kopiere Kongsted her, imens Erik Bork, som er anden halvdel af teamet bag daytrader.dk, kan findes under navnet “stocktraderdk“, hvor hans handler ligeledes kan kopieres. Eriks portefølje har endnu ikke så meget historik.

Læs resten af interviewet med Christian Jain Kongsted i Business insider (kræver abonnement)

 

Christian Jain Kongsted har igennem de sidste 5 år haft stabile, tocifrede afkast og har i perioden haft et afkast, som ligger over dobbelt så højt som aktiemarkedet generelt.

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel