Ferielytning: Daytrader.dk-stifter giver tips om trading

Udgivet: 15. juli 2022

Stifterne af Daytrader.dk nøjes ikke kun med at analysere markederne, men har også selv hånden på kogepladen.

Christian Jain Kongsted, som er medejer af daytrader.dk, handler selv med succes gennem handelplatformen eToro. Der er 30 millioner registrerede brugere på platformen, og Kongsted er den tredjemest kopierede trader på platformen. Hele 18.500 mennesker kopierer hans handler 1-1, så hver gang, han køber en aktie, eller handler et valutakryds, så bliver der foretaget 18.500 handler. I alt følges han med over 200 mio. kroner.

Copy Trading er ikke ensbetydende med investeringsrådgivning. Værdien af ​​dine investeringer kan gå op eller ned. Din kapital er i fare

Mandag d. 11. juli blev han interviewet til podcasten Copytraders Club, og ud af det interview kom der en masse interessante tips om trading og investering, og en god samtale om, hvordan man kommer helt til tops inden for trading, samt tips til hvordan man bliver ved med at sikre et godt afkast, år efter år.

Man kan kopiere Christian Jain Kongsted på handelplatformen eToro ved at søge på brugernavnet “CPHequities” og trykke “copy”.

Copy Trading er ikke ensbetydende med investeringsrådgivning. Værdien af ​​dine investeringer kan gå op eller ned. Din kapital er i fare

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta – LIVE Via Messenger-app

image_pdfimage_print
Del denne artikel