Er nedturen slut? Så kan disse aktier måske styre mod himlen

Udgivet: 11. februar 2018

I sidste uge var markedet inde i en relativt stor korrektion, og mange tradere venter med spænding på, hvad der sker mandag, hvor markederne åbner igen efter weekenden. Den amerikanske daytrader Larry Pesavento er notorisk pessimist på markedets vegne, men alligevel mener Larry, at markedet sagtens kan tage en dyb indånding i de kommende dage og uger, før vi igen skal nedad. Den slags kortvarige opture er slet ikke usædvanlige – heller ikke i et kraftigt nedadgående marked. Hvis man tror på denne teori, eller hvis man hører til den store gruppe, der mener, at korrektionen var præget af panik og nu rent faktisk er overstået, så har Larry Pesavento kig på to store amerikanske aktier, der i hvert fald ifølge teknisk analyse kan stå foran relativt stor optur i de næste dage og uger.

Gratis kurser i aktiv trading. Se vores automatiske forløb. Online kurser i trading

Den ene aktie er Apple, der i sidste uge ramte et kraftigt teknisk modstandsniveau helt tilbage fra sommeren, og med det samme lavede et re-tracement opad. Ifølge Pesavento kan aktien på kort tid nå helt op i 168 USD. Det forudsætter dog, at prisen ikke kommer under 151 USD i de kommende dage. Se nedenstående video.

Den anden aktie er Tesla, der har fulgt nogle interessante tids-cyklusser i de seneste mange måneder. Hvis disse cyklusser fortsætter, har prisen “bundet ud” i sidste uge, hvorefter der kan være chance for en ny uptrend. Se nedenstående video.

Begge aktier følger dog naturligvis også trenden i det generelle aktiemarkedet.

Apple – teknisk analyse

Tesla – teknsk analyse

Del denne artikel