Bliv fortrolig med Markets handelsplatform

Udgivet: 7. november 2018

Når du skal i gang med at foretage dine første handler hos Markets.com, er det vigtigt, at du føler dig fortrolig med handelsplatformen. Det er en god idé at se den video, der vises nedenfor. Markets.com er en platform, der er lavet til daytrading og swingtrading. Det er derfor muligt at gå både kort/sælge og gå lang/købe i markedet. Al handel er baseret på gearing i form af CFD’er, hvilket er væsentligt at holde sig for øje og forstå. På den måde adskiller Markets sig markant fra den måde, man typisk handler på igennem sin bank.

Hvis du kommer i tvivl om det mindste i forbindelse med oprettelse af konto hos Markets.com eller andet, så skriv til support@daytrader.dk. Vi er her for at hjælpe dig.

Når du er klar til at skrive dig op hos Markets.com, kan du bruge dette link.

For at åbne op for webinarerne med Tom Hougaard skal du foretage et indskud hos Markets. Du vælger selv beløbets størrelse. Dette er DINE penge, som du efter forløbet kan trække ud igen, når du ønsker det. Forhåbentlig med profit.

Hvis du ikke føler, at du har råderum til dette beløb i din økonomi, bør du overveje om CFD-handel passer til dig. I den situation kan det ofte være bedre at vente til du har en mindre sårbar økonomi. Eventuelt bør du søge individuel rådgivning om dette hos en aktør, der har tilladelse til at rådgive om dette.

Vi anbefaler at se videoen herunder. Den tager kun 12 minutter – det er godt givet ud, hvis platformen er ny for dig, eller hvis du er ny inden for finansmarkederne.

Markets.com – kort gennemgang

>> Tilmeld dig Markets her

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel