Kan dette indeks forudsige børsmarkedet?

Udgivet: 1. maj 2018

De fleste investorer vil give mange penge for at kunne forudsige børsmarkedet. Hvornår står vi foran et krak? Eller hvornår er der en god købsmulighed i markedet? Der findes talrige avancerede indikatorer, der prøver at give et fingerpeg om retningen i markedet. Men måske behøver det ikke at være så indviklet?

Det såkaldte semikonduktor-indeks har vist sig at være en god markør både for opgang og nedgang i markedet historisk set. Der findes mange versioner af indekset – for eksempel  SOXX (iShares PHLX) eller FTXL (First Trust Nasdaq Semiconductor ETF). Kan handles hos Saxo Bank. Se videoen herunder, hvor aktiestrateg Peter Garnry kort fortæller om semikonduktor-indekset, og hvordan det historisk har forudsagt børsmarkedets retning. Hvis du vil have uddybet pointerne og høre hele webinaret med Peter Garnry, kan du skrive dig op via knappen under videoen. Så får du adgang til webinaret helt gratis.

 

Hvis du vil have uddybet pointerne og høre hele webinaret med Peter Garnry, kan du skrive dig op via knappen herunder. Så får du adgang til webinaret helt gratis.

image_pdfimage_print
Del denne artikel