Hvad er vigtigt som ny daytrader?

Udgivet: 14. januar 2017

I denne video vil jeg tage en lidt anden approach end normalt, da jeg ved at der er en del nye daytradere der har meldt sig til tradingeksperimentet og
således garanteret kæmper med, hvordan de skal komme i gang og hvad de skal fokusere på.

Jeg vil derfor dele hvilke tanker og udfordringer jeg selv havde dengang jeg havde besluttet mig for at jeg skulle “leve af at daytrade”. Blandt andet vil jeg tale om:

  1.  Hvordan mit syn på trading hurtigt ændrede sig
  2. Vigtigste mentale aspekter man skal gøre op med sig selv
  3. Hvordan jeg har valgt at ligge mit fokus

Go fornøjelse 🙂

Denne tradingblog er skabt af Nikolaj Petersen og følger hans målsætning om at blive profitabel trader inden for relativt kort tid. Hovedformålet med denne videoblog er overordnet set at give nye daytradere indblik i de psykologiske og tekniske udfordringer der er en del af at lære at daytrade. Læs mere om baggrunden for denne tradingblog her.

image_pdfimage_print
Del denne artikel