Imponerende præcision af privat trader

Udgivet: 10. april 2017

Enhver traders største drøm er at ramme en vending i markedet klokkerent for på den måde at få mest muligt ud af ens profit. Det er netop, hvad privat trader Claus Munk Larsen netop har gjort.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

For tre uger siden analyserede Claus Munk Larsen tre markeder for daytrader.dk. Det drejede sig om guld, EURJPY og olie. I denne nye video sammenligner Claus Munk Larsen sin gamle analyser med, hvad der rent faktisk skete. Og resultaterne er imponerende. Claus Munk Larsen rammer alle tre markedsvendinger fuldstændig klokkerent. Claus Munks mønstre baseret blandt andet på Gartley og Cyhper-mønstre, som han blandt andet har lært hos Trade Empowered. Også Larry Pesavento bruger nogle af de samme mønstre.

I videoen kan du også se Claus Munk Larsen lave en ny analyse – denne gang af EURUSD som han regner med står foran en mindre optur.

Claus Munk Larsen
Claus Munk Larsen

Claus Munk Larsen blev kåret som årets bedste nye trader i 2016, hvor han vandt Tradingeksperimentet under daytrader.dk med en profit på 95,4%. I denne videoblog fortæller 38-årige Claus Munk Larsen om sin udvikling som trader, og han offentliggør sine handler og analyser inden for råstoffer, indekser og forex. I sin videoblog ønsker Claus at give en hudløs ærlig beskrivelse af sit fortsatte arbejde med at blive sikker og profitabel trader i et presset familie- og arbejdsliv. Claus er inspireret at blandt andet Trade Empowered og Peter Arendts metoder.

image_pdfimage_print
Del denne artikel