Keltner udfordring samt profitabel valuta-strategi

Udgivet: 14. juli 2016

Jeg har nu haft min første dag, hvor jeg har forsøgt udelukkende at handle ud fra den Keltner-strategi, jeg nævnte i min første artikel/video. Det endte med at blive en af de mest frustrerende handelsdage, jeg har haft til dato. Se hvorfor i videoen, hvor jeg blandt andet vil fortælle om:

  1. Manglende signaler og derved frustration over ikke at kunne komme ind i et voldsomt trendende marked
  2. ”Fear of missing out”
  3. Følelse af uretfærdighed

Umiddelbart lyder det meget negativt, men det er vigtigt for mig også at fremhæve de dage, som virkelig ikke går som man har håbet på, netop fordi man i starten med stor sandsynlighed vil have rigtig mange af disse dage.

Jeg vil dog fortsat forsøge mig med strategien, for at se om jeg kan udnytte den bedre, end det har været tilfældet indtil nu.

Udover Keltner-strategien vil jeg også kort introducere den valutastrategi jeg bruger. Det er en strategi, jeg er blevet introduceret til gennem Tradingeksperimentet som kørte her på Daytrader.dk. Det er uden tvivl den strategi, som jeg har haft mest succes med og reelt set nok den eneste, jeg indtil videre har skabt løbende konsistent profit med. Strategien er ”udviklet af Daytraderen Heine Andersen, og i kan se en dybdegående forklaring af strategien gennem hans webinarer, ved at melde jer til under https://www.daytrader.dk/gratis-trading-for-begyndere/

Denne tradingblog er skabt af Nikolaj Petersen og følger hans målsætning om at blive profitabel trader inden for relativt kort tid. Hovedformålet med denne videoblog er overordnet set at give nye daytradere indblik i de psykologiske og tekniske udfordringer der er en del af at lære at daytrade. Læs mere om baggrunden for denne tradingblog her.

image_pdfimage_print
Del denne artikel