Kim Cramer: Candlesticks samt Gæt en finansboble

Udgivet: 24. januar 2017

Kend de vigtigste candlestick-signaler og lær en finansboble at kende! Det er nogle af de spændende emner som teknisk analytiker, Kim Cramer, fra Saxo Bank vil berøre på onsdagens webinar hos daytrader.dk. Første webinar var yderst populært og velbesøgt, så der er grund til at glæde sig til dette nye webinar med den erfarne analytiker.

Emnerne bliver:

  • Candlesticks
  • Gennemgang af boble i NASDAQ
  • Gæt en finansboble
  • Analyse af live-marked
  • Præsentation af nye værktøjer hos Saxo Bank

Webinaret foregår onsdag den 25. februar kl. 20:00 hos daytrader.dk. Webinaret er en del af Tradingeksperimentet. Tilmeld dig her og få besked om, hvordan du kan komme med til webinaret.

kimcrHvis du arbejder med teknisk analyse af børsmarkedet, bør du se dette webinar med Kim Cramer, der er en af Danmarks mest erfarne tekniske analytikere. Kim Cramer vil fortælle om, hvordan han som professionel bruger teknisk analyse til at forstå, hvordan kurserne bevæger sig. Det sker på onsdag den 18. januar klokken 20:00 her hos daytrader.dk

Kim Cramer har mere end 20 års erfaring som trader, og har blandt andet handlet for BG Bank i London helt tilbage i 1996. Kim Cramer begyndte at bruge teknisk analyse i 1997 og fik i 2005 titel af Technical Analysti  FX & Fixed Income Research department under Danske Bank.

I 2012 kom Kim Cramer til Saxo Bank, hvor han i dag arbejder som Product Manager & Technical Analyst for banken.

Kim Cramer har en dyb indsigt i teknisk analyse, og har blandt andet været key speaker på ”International Traders Conference” under FX Street.

Webinaret er en del af Tradingeksperimentet. Tilmeld dig her og få besked om, hvordan du kan komme med til webinaret.

Del denne artikel