Spektakulær trader: Sådan handler jeg effektivt

Udgivet: 26. januar 2017

Webinar: Den svenske trader Andreas Hurtig flyttede til Danmark for mindre end et år siden, men han er allerede blevet et kendt navn i danske trader-kredse. Det skyldes blandt andet et stort interview i Dagbladet Børsen – “Med en overnormal IQ lever han af daytrading” – hvor Andreas Hurtig fortæller om sin effektive tradingmetoder og sin spektakulære intelligens, der er målt til at være blandt verdens højeste.

Det er derfor med stor fornøjelse, at daytrader.dk på onsdag den 1. februar kan invitere til webinar med Andreas Hurtig, hvor han vil fortælle om sine tradingmetoder. Det sker klokken 20:00, og det vil være muligt at stille spørgsmål til Andreas under webinaret. Det er første gang, at Andreas Hurtig laver webinar om sine tradingmetoder.

Dette webinar er en del af Tradingeksperimentet, og man skal derfor være tilmeldt og godkendt for at få adgang til webinaret. Læs mere på denne side. Som godkendt til Tradingeksperimentet får du samtidig adgang til alle de nyligt afholdte webinarer, der ligger i arkivet. Det drejer sig blandt andet om webinar med råvarestrateg Ole S. Hansen, aktiestrateg Peter Garnry, teknisk analytiker Kim Cramer og trader Peter Arendt. Når du er godkendt til det fulde Tradingeksperiment, får du tilsendt et link, hvor du kan melde dig til webinar med Andreas Hurtig.

Emnerne bliver blandt andet:

1. What to trade?
2. Comparing TA and OB
3. Trading with/against elephants
4. Newstrading

Interview med Andreas Hurtig i Dagbladet Børsen
Interview med Andreas Hurtig i Dagbladet Børsen

 

 

Del denne artikel