Krypto#5 De største kryptovalutaer 2. del

Udgivet: 16. maj 2018

Velkommen til denne lektion i forløbet “Kryptovaluta for begyndere” under daytrader.dk. For et par lektioner siden gik vi i gang med at se på de største eller mest omtalte kryptovaluter netop nu. Det fortsætter vi med i denne lektion. Hver kryptovaluta har sine styrker og svagheder, og de fortæller hver især om de mange sider af kryptovaluta og blockchain-teknologien. Under hver kryptovaluta har vi et “for og imod”, der beskæftiger sig med den pågældende kryptovaluta set som investeringsobjekt.

SÅDAN KOMMER DU VIDERE

Når du er klar til at handle, anbefaler vi handelsplatformen eToro eller handelsplatformen Markets. Begge platforme har crypto som CFD og er godkendt af de europæiske tilsynsmyndigheder. Læs mere om begge her.


Du kan tilmelde dig vores webinarer her på siden. Du kan tilgå arkivet og se gamle webinarer her. Du kan også altid hente vores e-bog om kryptovaluta her.

NEO

Beskrivelse: NEO er navnet på en kryptovaluta og en blockchain-teknologi, der har sit udgangspunkt i Kina. NEO kan sammenlignes med kryptoteknologien Ethereum, fordi den tillader eksterne udviklere at bygge applikationer (smarte kontrakter) oven på teknologien. Det betyder, at NEO i lighed med Ethereum kan opfattes som en slags verdenscomputer. Målet for NEO er at kunne håndtere fremtidens økonomi, den såkaldte digitaliserede ”smarte økonomi”. Den smarte økonomi er baseret på kombinationen af digitalt ejerskab, digital identitet og smarte kontrakter. NEO kan håndtere alle tre dele, og er godt på vej til at virkeliggøre drømmen om en smart økonomi. Visse dele af selskabet har et tæt samarbejde med den kinesiske regering, hvilket kan betyde et pludseligt og enormt gennembrud for NEO, hvis teknologien for alvor bliver en del af kinas digitale infrastruktur.

NEO kan i princippet implementeres i alle virksomheder, der driver handel på verdensplan. Platformen retter sig imod en ny økonomi, der gør det muligt at digitalisere og verificere ejendele og værdier og også gennemgøre sikre og validerede transaktioner direkte mellem leverandøren og kunden.

De ældste kryptovalutaer – for eksempel bitcoin – blev skabt som betalingsenheder, og de havde til hensigt af konkurrere med traditionelle banker og nationaløkonomier og på den måde give ”økonomien tilbage til folket”. De nye kryptovaluater som for eksempel NEO og Ethereum er langt mere end blot betalingsløsninger. NEO er på den måde både en kryptovaluta og en open source blockchain-teknologi, hvorpå man kan udvikle applikationer (smarte kontrakter). I NEOs tilfælde fokuserer teknologien særligt på at kombinere blockchain-teknologi med en reguleret og myndighedsgodkendt økonomi.

Grundlægger Da HongFei i medierne.

Det fokus gør fuldstændigt op med kryptovalutaernes oprindelige drøm om at være ”folkets økonomi”, men til gengæld gør det NEO til en særdeles attraktiv løsning for etablerede virksomheder, organisationer og mydigheder alene af den grund, at alle disse organisationer som udgangspunkt IKKE ønsker at bruge en ureguleret, anonymiseret og uigennemskuelig teknologi.

NEO bruger derfor blandt andet en konventionel verficeringsmetode til digital identitet af brugerne, der rent faktisk er godkendt af myndighederne globalt (metoden er kendt som Public Key Infrastructure X.509 standard). Det betyder, at NEO bygger sin løsning på et solidt fundament af tillid – også i en økonomi, der ellers som udgangspunkt kan være decentral.

Hvem står bag: NEO blev etableret i 2014 af kineserne Da HongFei og Erik Zhang, der også står bag selskabet OnChain. Selskabet OnChain udvikler en decentralised netværks arkitektur og samarbejder samtidig tæt med kinesiske myndigheder og virksomheder. Når en kinesisk virksomhed benytter sig af OnChains teknologiske arkitektur bliver de samtidig koblet op på NEO og den decentrale, smarte økonomi. Det betyder, at OnChain og NEO er meget stærke sammen og også står godt i forhold til kinesiske mydigheder. NEO har samtidig et tæt samarbejde med det såkaldte City of Zion (CoZ), der er et uafhængig netværk af udviklere, oversættere og designere, der hele tiden arbejder på at gøre NEO bedre.

NEO samarbejder desuden med Microsoft China om forskellige udviklingsprojekter.

For og imod: Med en avanceret teknologi, der er målrettet fremtidens smarte økonomi står NEO særdeles stærkt, hvis selskabet formår at slå igennem. NEO har fra begyndelsen valgt at samarbejde med myndighederne, og det betyder, at NEO er blandt de få krypto-teknologier, der lever om til internationale standarder om brugeridentitet. På den måde ligger NEO langt fra kryptovalutaerne oprindelige drøm om at stå uden for myndighedernes søgelys, men til gengæld kan NEO nyde godt af mange samarbejdsmuligheder med både regeringer, virksomheder og organisationer.

Teknologisk har NEO også en lang række fordele i forhold til konkurrenter som for eksempel Ethereum. Det gælder standarder for identitet, men også transaktionshastighed, skalerbarhed og stabilitet. Kinesiske myndigheder samarbejder helst med kinesiske virksomheder, og her har NEO også en stor fordel over for Ethereum, når det gælder udbredelsen til det enorme kinesiske marked. NEO står klar med en løsning for den fremtidige, smarte økonomi, og hvis det officielle Kina for alvor omfavner NEO, kan det give et ekstremt løft til NEO som kryptovaluta.


Bitcoin Cash 

Bitcoin Cash skal ikke forveksles med Bitcoin. Bitcoin Cash kaldes også BCH og er en selvstændig krypto-valuta, der kan bruges til at overføre værdi fra A til B. I forbindelse med den oprindelige bitcoins stigende popularitet er det blevet klart for alle, at Bitcoin ikke vil kunne konkurrere med nuværende betalingsløsninger som for eksempel Visa, der kan udføre 1700 overførsler per sekund – sammenlignet med Bitcoin, som kun kan klare syv overførsler per sekund.

Bitcoin Cash opstod som en udbryder fra den oprindelige bitcoin. Hvis den oprindelige bitcoin skulle kunne konkurrere med nuværende betalingsløsninger som f.eks. Visa, der kan udføre 1.700 overførsler pr. sekund, var der brug for en opdatering af måden netværket fungerer på. Den største del af Bitcoin-miljøet valgte en teknisk løsning kaldet SegWit, men en mindre del var uenige i dette. De ville hellere løse problemet ved at øge blok-størrelsen, og denne gruppe valgte at bryde med Bitcoin, og skabe Bitcoin Cash.

Hvem der har fundet den bedste løsning – både mht. decentralisering og brugbarhed – er et kompliceret spørgsmål, men uenighederne var i hvert fald så store, at det i sidste ende endte i en uophævelig skilsmisse mellem disse to grupper, der konkret blev gennemført via en såkaldt hard fork (opdeling) i august 2017, hvorefter Bitcoin Cash har levet sit eget liv, og også fået en gruppe af hardcore-fans.

“Bitcoin cash har alle de karakteristika, som gjorde, at jeg blev tiltrukket til Bitcoin i begyndelsen,” udtalte for eksempel Roger Ver i CNBC.

Roger Ver er meget kendt i kryptoverdenen og hans tidlige engagement i Bitcoin har givet ham tilnavnet “Bitcoin Jesus”.

“Bitcoin cashs karakteristika er, at den er hurtig, billig og pålidelig. Det oprindelig bitcoin-udviklingsteam har med vilje gjort bitcoin mere langsom, dyr at bruge og upålidelig. Så hvis du har to versioner af bitcoin: En, som er hurtig og pålidelig, og en som er langsom, dyr og upålidelig, så skal man ikke være raketforsker for at finde ud af, hvilken en af de to bitcoin-versioner, som er den mest brugbare. Og det er Bitcoin Cash,” uddybede han.

Hvis du vil læse mere om det lidt komplicerede forhold mellem bitcoin Cash og bitcoin, kan du læse her.

 

For og imod:  Ved at vælge at øge blok-størrelsen fik Bitcoin Cash hurtigt øget sin hastighed i forhold til Bitcoin, men med introduktionen af Lightning Network hos den oprindelige bitcoin, kan det se ud til, at bitcoin overhaler Bitcoin Cash indenom.

Senest har Microsoft udtalt at de støtter løsningen med lightning network fremfor forøgelse af blok-størrelse, da det både skaber hurtigere overførsler og fastholder decentraliseringen i blockchain’en. Bitcoin Cash har dog stadig en masse tilhængere, og store personligheder som Roger Ver, Johan Wu og Deadal Nix, er massive fortalere for Bitcoin Cash, og mener stadig at Bitcoin Cash er den version af Bitcoin, som er tættest på den oprindelige vision af hvordan Bitcoin skulle fungere.

SÅDAN KOMMER DU VIDERE

Når du er klar til at handle, anbefaler vi handelsplatformen eToro eller handelsplatformen Markets. Begge platforme har crypto som CFD og er godkendt af de europæiske tilsynsmyndigheder. Læs mere om begge her.


Du kan tilmelde dig vores webinarer her på siden. Du kan tilgå arkivet og se gamle webinarer her. Du kan også altid hente vores e-bog om kryptovaluta her.

Ethereum Classic 

Ethereum er en af de mest lovende krypto-valutater, men som ny eller aktiv kryptohandler er du måske støt på dens navnesøster, Ethereum Classic. Til trods for navnet er der faktisk stor forskel på Ethereum og Ethereum Classic, og på lang sigt kan Ethereum Classic være en “dark horse”. Vi forklarer her baggrunden for den spændende krypto med en genkendelige navn.

Ethereum Classic er en kryptovaluta og blockchain-teknologi, der har sit udgangspunkt i den oprindelige Ethereum-kode. Ethereum Classic opstod i 2016 efter uenighed i det oprindelse Ethereum-team. Uenigheden betød, at Ethereum blev delt i to, så man i dag både har Ethereum Classic (ETC) og Ethereum (ETH). Ethereum Classic er kendetegnet ved et lille, men dedikeret udvikler-team, der blandt andet fremhæver Ethereum Classic for sin decentrale natur, sin håndtering af ”smarte kontrakter” samt mulighed for sitechains.

Ethereum Classic (ETC) hævder bl.a.:

• at være en mindre decentraliseret version af Ethereum
• at være den version af Ethereum, der er mest oprindelig
• at være den version af Ethereum, der sætter kode højest (dvs. med mindst menneskelig indblanding i koden) = kode er lov

Ethereum Classic er dog idag sin helt egen blockchain-platform og krypto-valuta, og har som sådan ikke noget at gøre med Ethereum længere. Begge mønter deler stadig mange af de oprindelige gamle ethereum egenskaber, som f.eks. at køre smarte kontrakter (kontrakter der selveksekverer ved fastlagte punkter, og kan oprettes mellem to parter uden brug for mellemmand), men siden opslitningen har begge gennemgået helt forskellige opdateringer.

Ethereum Classic har på den baggrund haft sin egen udvikling siden den kom til verden, og den har også i dag sine egne wallets (online-punge til opbevaring af krypto-valutaen), sine egne minere (hjælpere, der får systemet til at køre, ved at holde styr på, hvem der ejer hvad, og hvilke overførsler der bliver foretaget) samt sine egne visioner for fremtiden.

Hvem står bag:

Da Ethereum Classic slår sig op på decentralisering, har holdet bag valgt at være relativt anonyme. Holdet består dog af en lang række dygtige og erfarne udviklere, der faktisk har evnerne til både at holde Ethereum Classic kørende, og også udvikle den i en ny retning. Navnene på udviklerne vil nok ikke vække den store genklang i de fleste ører, men der er tale om solide udviklere, med stor erfaring i blokchains. Det uprætentiøse team kan betyde, at Ethereum Classic slipper for noget af den oppustede værdi, der af og til kan opstå i en kryptovaluta, når prominente navne er involveret.

For og imod:  Ethereum Classic står fortsat i skyggen af Ethereum, men på den lange bane kan der være gode muligheder i Ethereum Classic. Det skyldes, at holdet bag den digitale mønt er talentfulde og aktive, og allerede har implementeret nogle interessante tiltag, der adskiller mønten fra konkurrenterne. Håbet er, at Ethereum Classic kan opnå en stabil vækst, fordi produktet langsomt bliver forbedret, og nu også har tilknyttet den nye Callisto-mønt.

Holdet bag Ethereum Classic er uprætentiøse, og i stedet for at bade sig i rampelyset, vælger de at arbejde hårdt på deres produkt. Denne tilgang kan man af og til savne hos visse af de andre krypto-valutaer, og disciplinen kan måske gøre Ethereum Classic til en god langsigtet investering.

EOS

EOS.IO er designet til at eliminere nogen af de eksisterende kryptovalutaers udfordringer. Kryptovalutaen EOS er ifølge Coinmarketcap den 9. største kryptovaluta i verden med en markedsværdi på omkring 6 milliarder dollars. Kryptovalutaen EOS er interessant, fordi mange kryptoeksperter opfatter EOS som kryptogiganten Ethereums største konkurrent.

EOS kan sammenlignes med kryptoteknologien og kryptovalutaen Ethereum, fordi den tillader eksterne udviklere at bygge applikationer, såkaldte ”smart contracts”, oven på teknologien. Det betyder, at EOS i lighed med Ethereum kan opfattes som en slags verdenscomputer. EOS er altså dybest set et blockchain-baseret operativsystem designet til at understøtte decentraliserede applikationer. Dette gøres ved at levere en blockchain-teknologi med alle de nødvendige kernefunktioner for applikations opbygning; herunder databaser, konti med tilladelser, planlægning, godkendelse og håndtering af kommunikation mellem applikation og internettet. EOS.IO software gør det således muligt for udviklere at fokusere på deres egne forretnings ideer, fremfor at skulle bevæge sig ud i kodning af de allerede indbyggede og nødvendige funktioner. EOS kan altså opfattes som et operativsystem for udvikling af ”smart apps”.

Endvidere ses EOS som den grundlæggende løsning på nogle af Blockchains problemer, da EOS har indarbejdet en DPoS-protokol (proof-of stake protocol), der væsentligt virker som et fællesskab, der er ansvarlige for transaktionsbekræftelse. I modsætning til det traditionelle Blockchain system hævder EOS, at dens Blockchain DPoS-protokol er i stand til et højere transaktionsvolumen med op til 100.000 transaktioner pr. Sekund. Desuden vil EOS løse spørgsmålet om transaktionsgebyrer, der har været et problem siden stigningen i Bitcoin-prisen. Faktisk tilbyder EOS en eliminering af transaktionsgebyrer via en ejerskabsmodel, hvor brugerne ejer og har ret til at bruge ressourcer i forhold til deres andel af EOS, i stedet for at skulle betale for hver transaktion. Det er netop de høje transaktionsomkostninger og den haltende transaktionsvolumen, som er Ethereums største svagheder. Disse funktioner gør derved EOS til en seriøs konkurrent for Ethereum.

EOS introducerer også evnen til at rette fejl og lave ændringer med absolut flertal konsensus, snarere end at kræve en ”hard fork”. En ”hard fork” er en situation, hvor kryptovalutaen bliver splittet op i to. Dette er sket med f.eks. bitcoin, og bruges, når fællesskabet bag kryptovalutaen er uenige om, hvordan man skal fortsætte udviklingen og forbedre den. Her har EOS muligheden for at foretage ændringer og fixe bugs, så længe der er absolut flertal. Man slipper derved for, at valutaen skal ud i en ”hard fork”. Selvom dette gør EOS mindre decentraliseret, forøger det de almindelige virksomheders evne til at vedtage og interagere med blockchain teknologien.

Hvem står bag: EOS blev etableret i 2017 og består af CEO Brendan Blumer og CTO Dan Larimer. Dan Larimer står også bag selskaberne BitShares (en decentraliseret ”asset exchange”) og Steemit (en blockchain-baseret social media platform). Desuden krediteres Dan Larimer for at have opfundet konceptet DPoS og ydermere konceptet omkring decentraliserede uafhængige organisationer.
CEO Brendan Blumer er også grundlægger og CEO for ii5, hvilket er en centraliseret ejendomsnoteringsplatform for ejendomsmæglere i Indien. Inden ii5 grundlagde Brendan Blumer Okay.com (også en ejendomsplatform), som fusionerede med Asia Pacific Properties.

En anden blockchain veteran involveret i EOS er Brock Pierce, der er CSO for Block.one, som står bag mønten EOS. Derudover er Brock Pierce nuværende formand for Bitcoin Foundation. Brock Pierce blev i februar 2018 udnævnt af Forbes magasinet som en af de 20 rigeste mennesker i kryptoverdenen.

For og imod: Som en stor konkurent til Ethereum med avanceret teknologi, der tilbyder udviklere et decentraliseret operativsystem for udvikling af ”smart apps”, ser fremtiden for EOS lys ud. Desuden vil EOS eliminere transaktionsgebyrerne via introduktionen af en ny ejerskabsmodel, og ikke mindst introducere evnen til at foretage ændringer og fixe bugs ved absolut flertal. EOS bryder altså med mange af kryptovalutaernes udfordringer, og står teknologisk stærkt i forhold til konkurrenter som for eksempel Ethereum. På den lange bane kan der altså være gode muligheder i EOS.


Stellar Lumens 

Stellar Lumens er ligesom de fleste andre kryptovalutaer en open source-protokol, der er skabt til at håndtere veksling af forskellige valutaer i lighed med kryptovalutaen Ripple. Det decentraliserede peer-to-peer-system blev lanceret tilbage i starten af 2014, og det gør Stellar til en relativt gammel valuta set med kryptohistoriske briller. Stellar har nogle af de elementer, som skal til for at skabe en succes inden for krypto-verdenen: Først og fremmest skal man have en talentfuld og prominent blockchain-designer, som stifter af virksomheden, og derefter skal man kunne fremvise nogle kunderefencer, som tæller store virksomheder, som ikke kommer fra blockchain-verdenen. Det er det, der skal til – og det har Stellar. På samme måde som også Ethereum og Ripple har det.

Mens bitcoin er populær blandt forbrugere og almindelige mennesker, så appellerer Stellar mere til forretningslivet. Derfor minder den mere om Ripple, som McCaleb jo også var med til at skabe. Men der er nogle fundamentale forskelle mellem Ripple og Stellar. Først og fremmest så er Stellar på nuværende tidspunkt en nonprofit-organisation, mens Ripple er en almindelig virksomhed med profit for øje. Firmaet Ripple er også blevet beskyldt for at have for lidt fokus på at udvikle sin kryptovaluta XRP, og disse problemer ser Stellar ikke ud til at have.

Ripples netværk opfattes desuden af mange som centraliseret, mens Stellar opererer decentralt, og sidstnævnte er derfor mere på linje med den måde, som Bitcoin og blockchain oprindelig er tænkt.

På nuværende tidspunkt er Ripple mere end fem gange så stor som Stellar, målt på markedsværdi. Men det kan ændre sig i fremtiden.

Hvem står bag:  Stellar medstifter, Jed McCaleb, var en af skaberne af den første Bitcoin-børs, Mt. Gox, og var også en af stifterne bag Ripple-kryptovalutaen XRP, som i dag er verdens tredjestørste kryptovaluta målt på markedsværdi. På kundesiden har IBM i oktober 2017 annonceret, at de vil bruge Stellar til at samarbejde med banker om at foretage betalinger på tværs af grænser i det sydlige Stillehav. Det vil gøre en person i Australien i stand til at foretage overførsler til Indonesien og betale via Stellars kryptovaluta Lumens.

“På nuværende tidspunkt tager betalinger på tværs af landegrænser adskillige dage at gennemføre. Denne nye teknologi vil, når den er fuldt skaleret op, gøre det muligt for IBM og deres banksamarbejdspartnere at fundamentalt ændre den måde, som penge flyttes rundt på i verden, og kan hjælpe med at forbedre de eksisterende internationale transaktioner,” udtalte McCaleb i forbindelse med, at aftalen blev underskrevet.

Talspersoner fra IBM har givet udtryk for, at samarbejdet kan føre til, at betalinger på over 1 milliard dollars om måneden kan blive foretaget på denne måde i nøglemarkeder som Australien, New Zealand, Fiji, Samoa og Tonga sidst på året i 2018.

SÅDAN KOMMER DU VIDERE

Når du er klar til at handle, anbefaler vi handelsplatformen eToro eller handelsplatformen Markets. Begge platforme har crypto som CFD og er godkendt af de europæiske tilsynsmyndigheder. Læs mere om begge her.


Du kan tilmelde dig vores webinarer her på siden. Du kan tilgå arkivet og se gamle webinarer her. Du kan også altid hente vores e-bog om kryptovaluta her.

DASH

Dash er en krypto-valuta, der ikke prøver at være så meget andet. I modsætning til mange andre blockchain-projekter, som f.eks. Ethereum, hvor valuta-delen kun er en lille del af hele projektet, er Dash kun sat i verden for at være et betalingsmiddel og intet andet. Selve navnet komplimenterer dette, da det simpelthen er en sammenfletning af ordene “digital” og “cash” (kontanter), der altså bliver til Dash = digitale kontanter.

Der findes flere krypto-valutaer der, ligesom Dash, er rene betalings-krypto-valutaer – mest kendt er nok Litecoin. Disse typer krypto-valutaer konkurrerer generelt på 3 områder: overførselshastighed, overførselsgebyr, og sikkerhed/anonymitet.

Som en del af den decentrale autonome politik, der er udbredt i blockchain-verdenen, styres Dash af dem der er involveret. For at få adgang til at deltage i afstemninger om Dash’s fremtid, skal man eje en masternode, som kræver at man ejer 1000 $DASH. Siden 1000 $DASH koster 3,6 mio. DKK, kræver det altså en del at få stemmeret som udefrakommende, hvilket smart nok også gør, at dem der deltager i afstemningerne, selv er interesserede i Dash’s positive udvikling.Minerne sørger altså for skabelsen af nye blokke, og andre dybere netværksfunktioner, mens Masternodes hjælper med at holde de mere dagligdags funktioner kørende.

Masternodes er mere specielt med til at holde to interessante funktioner kørende; nemlig InstantSend og PrivateSend. InstantSend gør transaktioner næsten uden forsinkelse muligt. Dette gøres ved at transaktionerne godkendes af masternodes, uden at man behøves at gå tilbage i blokkene eller blockchain’en, for at tjekke det hele igennem (som er det normale). På den måde kan transaktioner udføres på 1.7 sekunder, hvilket er en del hurtigere end de fleste andre krypto-valutaer.

PrivateSend giver mulighed for private transaktioner. Mere præcist fungerer PrivateSend ved at samle en masse overførsler på samme beløb, og herefter omfordele dem, så alle modtagere stadig modtager, hvad de skal, men kilden for betalingen nærmest er umulig at finde.

Dash benytter sig derved af et 2-lags netværk bestående af både blokke og masternodes, og dem der kører disse deler gevinsten imellem sig, men efterlader 10% der går tilbage til Dash-netværket vedligeholdelse, mere præcist ind i en pulje der hedder Sybil. Sybil er et skatkammer hvor 10% af overskuddet fra driften af blokke/masternodes går hen, og dette gør, at der er penge til finansieringen af nye projekter, der skulle have brug for dette.

Dem der har stemmeret kan så deltage i afstemningen for og imod, og på den måde sørges der for, at der er økonomisk støtte og opbakning til projekter, der kan være positive for Dash’s udvikling, hvilket i sidste ende kommer alle Dash involverede til gode. Positivt set skaber dette et selvforstærkende økosystem, hvor finansieringen skaber øget vækst, der igen skaber øget finansiering og dermed yderligere øget vækst.

Dash er i dag en anerkendt krypto-valuta, der sidder på en stor del af markedet.

Hvem står bag: Dash blev lanceret i januar 2014 med det daværende navn XCoin, men skiftede efter en måned navn til Darkcoin, og et år senere til det nuværende Dash, som har holdt ved siden. Skaberen af Dash hedder Evan Duffield, men Dash fungerer praktisk set som en decentral enhed, hvor beslutninger tages i fællesskab af de involverede – investorerne, minerne og udviklerne.

For og imod: Dash er mildest tal ikke udbredt i Danmark, men i Venezuela kan man både betale med Dash i taxaen og på flere restauranter. Mere end 40.000 latinamerikanere har tilmeldt sig som Dash-brugere og dermed har Dash fået et fint udgangspunkt i det latinamerikanske land. Hvis Dash for alvor slår igennem i landet, kan det være en stærk kurstrigger for den langsigtede investor. Siden september 2017 har afholdt konferencer i Venezuela, og at der blandt andet er blevet oprettet en pulje, hvorved indbyggere i Venezuela får gratis Dash, hvis de opretter sig som brugere på netværket, og downloader Dash’s betalingsløsning på deres telefon eller computer. Hvis denne idé griber om sig, og bliver en udbredt trend, er der massive udviklingsmuligheder for Dash i Venezuela, da det er land med 31 mio. indbyggere.


Daytrader.dk modtager kommission og/eller betaling for annoncering fra Avatrade, eToro og andre af de handelsplatforme, der er omtalt her på siden. Daytrader.dk tilstræber dog 100% objektivitet i lighed med, hvad man genfinder hos andre typer professionelle medier og deres annoncører. Indtægterne fra annoncering er med til at sikre, at vi også fremover kan levere de bedste guides, kurser og indhold om daytrading.

Preview af Avartrade og eToro:

Del denne artikel