Kursalarm: Kunstig intelligens peger på Twitter-aktien

Udgivet: 21. december 2017

Den amerikanske Twitter-aktie har længe været vingeskudt, men nu tyder meget på, at Twitter for alvor er lettet og kan gå mod nye højder.

Det mener i hvert fald en avanceret algoritme hos det danske firma Heystocks, der arbejder med kunstig intelligens inden for aktiehandel. For kun en måned siden havde den danske algoritme slet ikke blik for Twitter-aktien, men i de seneste dage er alle lamper begyndt at blinke grønt for aktien. Således giver Heystocks avancerede algoritmer lige nu Twitter-aktien 98 point ud af 100 mulige på sin pointskala.

Hvis en aktie har en Heyscore på 90-100 point tyder historiske analyser på, at aktien har en meget god chance for at stige i løbet af de næste 3 måneder.

Heystocks aktie-bedømmelser har før imponeret. Det skete senest 6. november, hvor Heystock forudsagde et fald i Vestas. Forudsigelsen holdt stik. Kun 3 dage senere kollapsede den den danske vindmøllegigant med fald på over 20%, hvorefter den forsatte ned i dagene efter.

(Hvis du selv vil benytte dig af Heystocks kunstige intelligens, tilbyder firmaet bag lige nu rabat på deres service ved brug af koden “premium_discount” under betaling. Se mere, når du skriver dig op.)

Heystocks nuværende blik på Twitter-aktien bakkes op af opgraderinger fra de store finanshuse verden over – for eksempel JPMorgan, der netop ændret status på aktien fra ”neutral” til ”outpeforme”. Det samme syn har den professionelle danske trader Peter Arendt, der i en ny analyse er gået i ”køb” på Twitter:

”Twitter-aktien kan netop nu være ved at gøre klar til en ny flyvetur op i prisgrafen,” skrev Peter Arendt i sit nyhedsbrev, og anbefalede selv et køb i 25,19 dollar med ”target i 35 dollar – som minimum”.

Rent fundamental er Twitter lige nu i gang med en opdatering af deres service, der måske omsider kan gøre den store IT-forretning profitabel.

Twitter-kursen som den ser ud hos heystocks.
Del denne artikel