Første nytårsraket skudt af sted: Ripple 378%

Udgivet: 29. december 2017

Lige op til jul offentliggjorde vi her på daytrader.dk vores nytårsraketter inden for kryptovaluta.

Nu er den første raket allerede skudt af sted. Ripple – eller XRP – er steget 378% siden vi kom med vores anbefaling, og den er nu næstefter bitcoin den mest værdifulde kryptovaluta.

Daytrader.dk anbefalede bla. Ripple i medierne d. 20. dec. 2017. Nu er kryptovalutaen steget 378%.

Ripple er samtidig den kryptovaluta, som er steget mest i 2017. Hele 36.000% er det blevet til, og en enkelt Ripple (XRP) kan i skrivende stund fås for ca. 3,65 dollars. Den seneste stigning er kommet på baggrund af spekulationer om, at en række af de største krypto-børser vil tilføje kryptovalutaen til deres handelsplatforme, hvilket har ført til et øget pres fra køberne.

Et af de steder, hvor man allerede nu kan handle Ripple (XRP) er handelsplatformen eToro, som følger den EU-baserede finansielle lovgivning, hvilket medfører at man som forbruger har nogle rettigheder i tilfælde af konkurs, som man ikke har på de uregulerede krypto-børser.

Hovedformålet med Ripple er at kunne flytte penge, lige så let som information flyttes over nettet i dag. På nettet kan du sende en e-mail eller søge for information, og du modtager data næsten med det samme. Men hvis du ønsker at sende penge til andre, særligt hvis man krydser grænser, så er det langtfra lige så simpelt, hurtigt eller sikkert. Hvis man for eksempel ønskede at sende 8.000 dollars fra København til New York, så ville det lige nu være hurtigst at hæve pengene, hoppe på et fly og overlevere dem personligt.

Det vil Ripple ændre på.

Du kan investere i Bitcoin, Ethereum, Ripple, m.fl. hos Markets. Se mere her

Tanken er at kunne overføre penge lige så hurtigt og simpelt som at sende en e-mail, og holdet bag Ripple, og den tilhørende valuta, XRP, har døbt denne tanke ”Internet of Value”. Det er ikke sandsynligt, at man ender med kun én ”vinder” inden for kryptovalutater, og derfor er det vigtigt for de enkelte valutaer at fokusere på en niche. Ripple, og valutaen XRP, er på grund af en god skalerbarhed godt positioneret til at kunne blive stærkest inden for betaling på tværs af grænser, og til at veksle imellem valutaer.

I denne video kan du se, hvor man handler Ripple  handelsplatformen eToro, og hvad det indebærer at handle kryptovalutaen som en kontrakt:

Her kan du se prisudviklen for XRP:


Ser man på det samlede billede for nytårsraketterne, ville man have haft et afkast på 67,8%, hvis man havde investeret ligeligt i alle valutaerne, da vi for to uger kom med vores anbefalinger.

Her er en oversigt over, hvordan valutaerne har klaret sig enkeltvis siden anbefalingen:

Ethereum: +27,1%
Ripple/XRP: +378% (raket!)
Monero: -7,2%
IOTA: -29,3%
Litecoin: -29,6%

Samlet afkast: 67,8%
Baseret på priser fra coinmarketcap.com

Vi anbefaler handelsplatformen Markets til effektiv trading: Klik her

Handl kryptovalutaer forsigtigt

Med et afkast på 67,8% kan man vælge at tage nogle af gevinsterne, sådan at man garderer sig imod dårligere tider, samtidig med at man lader nogle af positionerne løbe.

For hele kryptovalutamarkedet er der igennem lang tid blevet advaret imod, at markedet – og særligt bitcoin – kan befinde sig i en boble. Foreløbig fortsætter det med stor kraft opad. Hvis man vil investere i kryptovalutaer, bør man gøre sig klart, at det på nuværende tidspunkt er et højrisiko-marked, som både kan give mulighed for store gevinster, der skyder i vejret med raket-agtig hast, og store fald, hvor markedet tømmes for 80-90% af sin værdi på kort tid. Man bør derfor ikke placere mere end max. 2-3% af de penge, man samlet set vil investere, i kryptovalutaerne og ikke investere penge, man ikke kan tåle at tabe.

Vi anbefaler at sprede risikoen tidsmæssigt. For eksempel kan man dele sin investeringskapital op i ti bidder og investere løbende. På denne måde garderer man sig imod at investere alle sine penge i krypto-markedet lige før et crash. Og man har mulighed for at købe op efter et crash.

Man kan også sprede sin risiko ved løbende at trække gevinster ud og veksle dem om til dollars eller kroner. Hvis man tjener f.eks. 50% på sin investering, så trækker man halvdelen ud og geninvesterer halvdelen. Har man trukket gevinster ud løbende, så vil man også være mindre sårbar i forhold til et crash.

Du kan investere i Bitcoin, Ethereum, Ripple, m.fl. hos Markets. Se mere her
Oversigt over artikler om kryptovaluta:

>>> Handelsplatform til at handle kryptovaluta
>>> Daytrader.dk's foretrukne kryptovaluta
>>> Bitcoin eller Ethereum?
>>> Køb Ripple (XRP)
>>> Køb Ethereum (ether)
>>> Køb NEO
>>> Forstå bitcoin på 5 minutter
>>> Invester i kryptovaluta via profitable tradere
>>> Køb bitcoin - sådan gør du
>>> Køb Stellar Lumens
>>> Køb Bitcoin Cash
>>> Køb Ethereum Classic (ETC)
>>> Køb Cardano ADA
>>> Køb EOS
>>> Køb DASH
>>> Kryptotrader viser vejen: 330% aflast i kryptovaluta


image_pdfimage_print
Del denne artikel