Kursus: Genkend købs- og salgssignaler

Udgivet: 4. oktober 2018

Vil du lære at genkende købs- og salgssignaler, så du kan få et forspring i markedet? Den 13. oktober afholder spekulant og trader Nanna Fick et kursus i såkaldt price-action for daytradere i Vejle fra kl. 9-16. Lige nu tilbyder vi kurset med rabat igennem daytrader.dk.

Price Action drejer sig om at følge og handle markedet price-bar for price-bar, og ud fra det momentum, der er i markedet. På dette kursus lærer du, hvad du skal kigge efter, og hvad kursgraferne fortæller dig om retningen i markedet. Du lærer også, hvor du skal sætte dit stop.

Følg linket og få rabat på kurset: Pris via daytrader.dk: 1350 kroner. (Normalpris 1500 kroner).

Price-action er en meget systematisk og mekanisk måde at trade på, og det kan anvendes på alle tidsrammer. Kurset er for den mere erfarne trader, og det er en forudsætning, at du har erfaring i at trade, og kender alle grundbegreber.

  • Lær at analysere, hvor markedet er i en trend
  • Lær at spotte, hvornår markedet skal til at vende rundt
  • Få signaler til at komme ind og ud af markedet

Nanna Fick arbejder som full-time investor, spekulant og trader med en offentlig track-record, der viser solidt overskud. Nanna Fick har blandt andet optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7 og startede som blogger for daytrader.dk i vinteren 2018.

Følg linket og få rabat på kurset: Pris via daytrader.dk: 1350 kroner. (Normalpris 1500 kroner).

Nanna Fick optrådte i efteråret 2018 i Penge & Privatøkonomi, hvor hun fortalte om sine succesfulde handler.
image_pdfimage_print
Del denne artikel