Larry Pesavento kommer til Danmark

Udgivet: 4. maj 2016
Larry Pesavento
Larry Pesavento

Kender du den amerikanske trader Larry Pesavento? Larry er en levende legende inden for teknisk analyse, og nu har du en unik mulighed for at høre ham tale i Danmark. Larry Pesavento er den danske trader Tom Hougaards mentor, og Larry Pesavento er samtidig hjernen bag flere interessante tekniske mønstre og markedsteorier.

Book billet til Larry Pesavento

Daytrader.dk har længe bragt flere af Larry Pesaventos analyser på ugentlig basis. Den 30. november 2015 bragte vi f.eks. en analyse af prisen på guld, hvor Larry Pesavento ramte klokkerent og fangede den store trendvending i guldet med få points nøjagtighed. Læs den her.

Larry Pesavento har været aktiv trader siden 1967, og er i dag bredt anerkendt og holder foredrag i det meste af verden. Larry har en MBA i finans og var fra 1976-1981 manager for råvarehandel i den store amerikanske investeringsbank Drexel Burnham Lambert i Californien. Siden blev han medlem af Chicago Mercantile Exchange, og har håndteret investeringer for flere amerikanske virksomheder. Larry Pesavento har skrevet over 10 bøger om trading, og han har desuden en af verdens største private samlinger om teknisk trading.

Book billet til Larry Pesavento

Del denne artikel