Platform til “Trading med Tom”-forløbet

Udgivet: 7. november 2018

For at deltage i hele dette kursusforløb skal du bruge en handelsplatform, der er egnet til den form for day- og swingtrading, der undervises i. En handelsplatform er det sted, hvor du kan følge kursudviklingen på aktier, råvarer og indekser, og det er samtidig det sted, hvor du kan sætte en handel i gang, når du ønsker det. Mange danske banker anvender typisk simple handelsplatforme, hvor det ofte f.eks. ikke er muligt at gå kort i markedet. En sådan handelsplatform kan ikke anvendes til den form for trading, der undervises i under dette forløb. Derfor skal du bruge en handelsplatform, som den der er tilknyttet forløbet.

I dette undervisningsforløb, Trading med Tom, er det handelsplatformen Markets.com, der er hovedsponsor. Du har mulighed for at deltage gratis i forløbet, hvis du opretter en ny konto på denne handelsplatform og deltager aktivt på platformen i forbindelse med forløbet (omfanget er helt op til dig selv). Du skal indsætte et beløb på platformen til at handle for. Dette er DINE penge, som du – efter forløbet er slut – kan trække ud igen, når du ønsker det. Forhåbentlig med overskud.

>> Du kan oprette dig hos Markets.com her

Har du spørgsmål til oprettelse af konto, kan du skrive til os på support@daytrader.dk

Når du har foretaget et indskud på handelsplatformen, skal du dokumentere det over for os ved at udfylde denne formular. Markets.com sponserer forløbet fordi de håber på at få nye kunder til deres platform. Hvis alle deltagerne bruger andre handelsplatforme, vil sponsorerne ikke få noget ud af deres sponsorat. Det ville betyde, at vi hos daytrader.dk ikke kan køre et nyt spændende undervisningforløb en anden gang. Vi håber på din forståelse.

Hvis du ikke ønsker at handle aktivt under kurset på handelsplatformen, så kan du købe kurset for 4.449 kroner (inkl. moms). Det foregår ved at overføre beløbet til vores konto hos Danske Bank med reg.nr. 4180 og kontonr. 4180293930 (husk at angive dit navn ved indbetalingen), og send os derefter email på support@daytrader.dk, hvori du bekræfter, at pengene er overført. Du kan herefter modtage en faktura fra os, hvis du ønsker det.

Er du i tvivl om noget af dette, eller hvis du allerede er kunde hos Markets.com, så kan du prøve at kontakte os på support@daytrader.dk.

Herunder finder du en beskrivelse af Markets.com samt hvordan du tilmelder dig platformen.


Markets.com er en overskuelig og brugervenlig platform, der gør det nemt at komme igang. Platformen er oversat til dansk og man kan åbne en konto i danske kroner. Platformen er et godt sted at begynde at trade, og en platform for dem, som ikke har mulighed for eller lyst til at foretage et stort indskud til at begynde med. Vi anbefaler dog ikke at sætte et alt for begrænset beløb ind, da det vil begrænse dine muligheder for at handle.

Du kan spekulere i de største danske aktier, det danske C20-indeks, store udenlandske aktier, råstoffer, valutaer, indekser og meget andet til fornuftige spreads. Minimumseksponeringen for de enkelte produkter kan variere, men er generelt relativ lav sammenlignet med andre platforme. Eksempelvis kan man ofte handle ned til 1 aktie ad gangen uden at skulle betale særskilt kurtage. Hos Markets.com er der endvidere en anden stor fordel, nemlig at du ikke kan tabe mere end dit indskud.


Sådan tilmelder du dig til Markets.com

Gå ind på Markets.com og klik på “Begynd at handle”. På næste side klikker du på “Opret en konto”, og når du har oprettet kontoen, skal du foretage et indskud.

Hvis du gerne vil have lidt mere vejledning til, hvordan du opretter på platformen, så kan du se følgende videoen herunder. Held og lykke med din nye handelsplatform!

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel