Platform til “Trading med Tom”-forløbet

Udgivet: 7. august 2023

For at deltage i hele dette kursusforløb skal du bruge en handelsplatform, der er egnet til den form for day- og swingtrading, der undervises i. En handelsplatform er det sted, hvor du kan følge kursudviklingen på aktier, råvarer og indekser, og det er samtidig det sted, hvor du kan sætte en handel i gang, når du ønsker det. Mange danske banker anvender typisk simple handelsplatforme, hvor det ofte f.eks. ikke er muligt at gå kort i markedet. En sådan handelsplatform kan ikke anvendes til den form for trading, der undervises i under dette forløb. Derfor skal du bruge en handelsplatform, som den der er tilknyttet forløbet.

I dette undervisningsforløb, Trading med Tom, er det handelsplatformen Markets, der er hovedsponsor. Du har mulighed for at deltage gratis i forløbet, hvis du opretter en ny konto på denne handelsplatform og deltager aktivt på platformen i forbindelse med forløbet (omfanget er helt op til dig selv). Du skal indsætte et beløb på platformen tog have foretaget et par handler. Dette er DINE penge, som du – efter forløbet er slut – kan trække ud igen, når du ønsker det. Forhåbentlig med overskud.

>> Du kan oprette dig hos Markets her

Har du spørgsmål til oprettelse af konto, kan du skrive til os på support@daytrader.dk

Når du har foretaget et indskud på handelsplatformen, skal du dokumentere det over for os ved at udfylde denne formular. Markets sponserer forløbet fordi de håber på at få nye kunder til deres platform. Hvis alle deltagerne bruger andre handelsplatforme, vil sponsorerne ikke få noget ud af deres sponsorat. Det ville betyde, at vi hos daytrader.dk ikke kan køre et nyt spændende undervisningforløb en anden gang. Vi håber på din forståelse.

Herunder finder du en beskrivelse af Markets samt hvordan du tilmelder dig platformen.


Markets er en overskuelig og brugervenlig platform, der gør det nemt at komme i gang. Platformen er oversat til dansk. Platformen er et godt sted at begynde at trade, og en platform for dem, som ikke har mulighed for eller lyst til at foretage et stort indskud til at begynde med. Vi anbefaler dog ikke at sætte et alt for begrænset beløb ind, da det vil begrænse dine muligheder for at handle.


Sådan fungerer Markets

Gå ind på Markets og klik på “Start trading”. På næste side klikker du på “Tilmeld dig”, og når du har oprettet kontoen, skal du foretage et indskud.

Hvis du gerne vil have lidt mere vejledning til, hvordan du trader på platformen, så kan du se følgende videoen herunder. Held og lykke med din nye handelsplatform!

Del denne artikel