Trading med Tom – depot

Udgivet: 13. juni 2023

Du har nu i forbindelse med Trading med Tom forløbet oprettet en helt ny handelskonto under arkets, og du har indsat penge til at handle for og har foretaget et par handler hos Markets. Dette skal du nu angive i nedenstående formular. På den måde kan du blive klar til de optagede webinarer med Tom Hougaard.

Når du har indtastet dine oplysninger i nedenstående formular, vil vi krydstjekke dine oplysninger. Hvis alt er i orden, får du tilsendt links og koder til de optagede webinarer. Typisk går der 2-3 timer, før du får besked. Du bør tjekke din spam-bakke, hvis der går længere tid. Hvis du fortsat har problemer, kan du skrive til support [snabel-a] daytrader.dk.

 


** Gearede handelsprodukter, som Trading med Tom undervisningsforløbet omhandler, er ikke egnede for enhver. Du skal ikke handle for penge, som du ikke har råd til at tabe, og søge ekstern og kvalificeret rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen. Dette undervisningsforløb indeholder ikke individuel investeringsrådgivning. Historisk afkast garanterer aldrig fremtidige afkast. Du kan eventuelt læse mere om hvad gearede handelsprodukter indebærer her.

Del denne artikel