Trading med Tom – depot

Udgivet: 13. februar 2016

Du har nu i forbindelse med Trading med Tom forløbet oprettet en helt ny handelskonto under Markets.com, og du har indsat penge til at handle for og ønsker nu at være aktiv  på Markets. Dette skal du nu angive i nedenstående formular. På den måde kan du blive klar til de optagede webinarer med Tom Hougaard.

Når du har indtastet dine oplysninger i nedenstående formular, vil vi krydstjekke dine oplysninger. Hvis alt er i orden, får du tilsendt links og koder til de optagede webinarer. Typisk går der 2-3 timer, før du får besked. Du bør tjekke din spam-bakke, hvis der går længere tid. Hvis du fortsat har problemer, kan du skrive til support [snabel-a] daytrader.dk.

HVIS DU ER EKSISTERENDE KUNDE HOS MARKETS, KAN DU IKKE BARE INDTASTE DIT GAMLE BRUGERNAVN. Du SKAL således være helt ny kunde, må ikke tidligere have været kunde hos Markets og du skal have oprettet dig i forbindelse med Trading med Tom forløbet, for også at få gratis adgang webinarer med Tom Hougaard. Alternativt kan du betale direkte for at kunne deltage i det fulde forløb. Hvis du er i tvivl, kan du skrive til support [snabel-a] daytrader.dk.


** Gearede handelsprodukter, som Trading med Tom undervisningsforløbet omhandler, er ikke egnede for enhver. Du skal ikke handle for penge, som du ikke har råd til at tabe, og søge ekstern og kvalificeret rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen. Dette undervisningsforløb indeholder ikke individuel investeringsrådgivning. Historisk afkast garanterer aldrig fremtidige afkast. Du kan eventuelt læse mere om hvad gearede handelsprodukter indebærer her.

image_pdfimage_print
Del denne artikel