Positivt afkast i 32 måneder i træk. Sådan gør jeg!

Udgivet: 4. september 2019

For de fleste tradere er markedet en daglig kamp, hvor måneder med positivt afkast, afløses af måneder med negativt. Men sådan har det ikke været for den franske trader Olivier Danvel. Han har tromlet driftssikkert igennem markedet dag efter dag – 32 måneder i træk uden en eneste gang at gå i minus på månedsbasis.

Olivier Danvel vil holde webinar hos daytrader.dk

Og det er vel og mærke sket i et ekstremt volatilt børsmarked, hvor kurserne alene i december faldt med omkring 20% de fleste steder i verden.

På mandag den 9. september har vi derfor inviteret Olivier Danvel til et eksklusivt webinar og interview på daytrader.dk. Her vil Olivier fortælle om sine metoder, og hvordan han er i stand til at få stå stabile afkast i et eller uroligt marked. Man vil være i stand til at skrive sine egne spørgsmål til Olivier under interviewet. Samtidig får man også at vide, hvordan man automatisk kan kopiere Oliviers trading.

Olivier handler først og fremmest valutapar. Han studerer nøje udvalgte forexkryds, og på basis af sin research køber han sig ind i markedet på de helt rigtige tidspunkter flere gange om måneden. Det har foreløbig betydet et afkast på samlet set over 40% over de seneste lidt over 2 år.

Hvis du vil have en invitation til webinaret med Olivier Danvel skal du tilmelde dig copytrader-foløbet under daytrader.dk – dernæst skal du åbne en konto hos handelsplatformen eToro, hvor du kan se Oliviers handler. For at handle på platformen og se interviewet med Olivier skal du indsætte min 500 USD. Dette er DINE penge, som du forhåbentlig kan få til at yngle, for eksempel ved at kopiere de handler som Olivier Danvel foretager.

Du får også mulighed for at kopiere andre tradere samtidig med, at du modtager 12 email-lektioner om tradingstrategier fra os her på daytrader.dk.

Sådan kommer du med i forløbet og får invitation til interview:

1. Skriv dig op her.

2. Modtag e-bog, email-lektioner og åbne webinarer.

3. Åbn konto hos eToro og indsæt min. 500 USD til at trade for.

4. Fortæl os, at du har åbnet en konto ved at klikke her

5. Modtag adgang til lukkede e-mail-lektioner og de sidste webinarer.

Ovenstående interview er lavet i sponsorsamarbejde med handelsplatformen eToro, og det er derfor, at du skal åbne en konto hos handelsplatformen for at se interviewet med Olivier. Vi på daytrader.dk er meget begejstrede for samarbejdet, fordi det giver os mulighed for at få eksklusive interviews med en gruppe af meget dygtige, private tradere til stor inspiration for os selv og vores brugere.

Olivier Danvel bliver interviewet

image_pdfimage_print
Del denne artikel