Regler for gruppen daytrader.dk under aktiespillet

Udgivet: 9. september 2019

Nu giver Børsen og Alm. Brand dig mulighed for at deltage i årets aktiespil, hvor du igennem 9½ uge får mulighed for at teste dine evner som investor. Spillet starter tirsdag 17. september kl. 9:00 og slutter onsdag 20. november kl. 22:00, når det amerikanske marked lukker.

Børsens aktiespil foregår på Alm. Brands handelsplatform, Alm. Brand Trader, der giver dig adgang til alt, du behøver, for at handle aktier.

Tilmeld aktiespillet og find dernæst gruppen “daytrader.dk”

Som tilmeldt til aktiespillet, kan du melde dig ind i gruppen “daytrader.dk”. Når du er tilmeldt denne gruppe deltager du samtidig i en underkonkurrence med en præmie sponsoreret af  Alm. Brand. Det drejer sig om en præmie på 4000 kroner, der for eksempel kan bruges på en rejse til New York. Der er dog tale om et kontant præmie, der betales ved bankoverføresel og kan bruges på, hvad du ønsker. Det er daytrader.dk, der står for konkurrencen.

Vinderen af er den spildeltager, der har fået det største afkast i daytrader-gruppen, når spillet afsluttes 20. november kl. 22:00. For at vinde, skal du minimum have foretaget fem handler, herunder minimum en handel før d. 23. oktober. For at vinde præmien i “daytrader.dk”-gruppen skal du have været medlem af gruppen i mindst 14 dage spillet afslutning, det vil sige, at man senest skal være tilmeldt gruppen natten mellem den 5. og 6. november, dansk tid.

Før spillet starter, får du mulighed for at handle aktier og lære handelsplatformen at kende. Når spillet starter 17. september kl. 9:00 nulstilles alle konti, og du starter igen med 500.000 kr. i fiktive penge på din konto i aktiespillet.

Tilmeld aktiespillet og find dernæst gruppen “daytrader.dk”

Del denne artikel