Ryd kalenderen – Tom Hougaard kommer til Danmark!

Udgivet: 3. maj 2022

Han er kendt for at både tjene og tabe flere millioner på en dag og for at være en af de bedste formidlere af de finansielle markeders mange hemmeligheder.

Nu har du mulighed for at købe din billet til et oplæg med Daytraderen Tom Hougaard, og ved denne lejlighed vil Hougaard duellere med value-investoren Lau Svenssen, der begge er kendt fra Millionærklubben og TV2 News. De to herrer krydser klinger i både Aarhus og København:

Aarhus d. 20. maj: Køb din billet her

København d. 21. maj: Køb din billet her

Der er stor efterspørgsel på billetterne, så hvis du skal med, så book din billet hurtigst muligt. Tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet.

I duellen vil Tom Hougaard og Lau Svenssen komme godt rundt om de aktuelle begivenheder, som har præget de finansielle markeder de seneste måneder. Ud over dette vil man kunne få en introduktion til Tom Hougaards seneste værk ”Best Loser Wins”. Bogen udkommer d. 23. maj, men til seminaret vil du få mulighed for at få en introduktion til bogen før alle andre.

Tom Hougaard har en fortid i finanshusene J.P. Morgan og City Index, og han har jævnligt optrådt som markedsekspert på blandt andet CNBC, BBC, CNN og Bloomberg. I Danmark er han kendt igennem Millionærklubben på Radio 24/7 og på TV2 News. Her gør han sig bemærket med ekstremt effektive og dristige handler i det tyske DAX-indeks. Under en markedskorrektion i 2015 stod Tom Hougaard desuden frem på TV og afslørede en gevinst på omkring 43 millioner kroner.

Lau Svenssen har siden 1978 beskæftiget sig med analyse af børsnoterede selskaber og investeringer i værdipapirer samt den makroøkonomiske baggrund relateret hertil. Lau Svenssen bruger primært fundamental analyse til at vurdere selskabernes potentiale og har en mellem- til lang investeringshorisont. Lau Svenssen har været en del af Millionærklubben siden begyndelsen i november 2011.

Seminaret afholdes i anledning af handelsplatformen ETX Capitals 10 års fødselsdag, og der vil blive serveret drikkevarer og let forplejning til arrangementet.

Aarhus d. 20. maj: Køb din billet her

København d. 21. maj: Køb din billet her

image_pdfimage_print
Del denne artikel