Sådan bruger du handelsplatformen Markets effektivt

Udgivet: 11. november 2020

I denne video gennemgår vi den nye udgave af handelsplatformen Markets, der består af MarketsX til aktiv trading, og MarketsI til traditionel aktiehandel. Markets har gennemgået store forandringer i det seneste år, og fremstår nu som to gennemarbejdede og brugervenlige handelsplatforme målrettet hhv. til aktive tradere og langsigtede investorer.  De tilhørende handelsomkostninger har ligeledes fået et dyk ned i mange tilfælde ligesom Markets tilbyder mange spændende handelsværktøjer, som gør det lettere at finde de mest interessante investeringsmuligheder.

I forløbet “Danmark bedste stockpicker” skal du bruge handelsplatformen, for at kunne være med til webinarerne med Mads Christiansen og Peter Arendt. Du kan fortælle, at du bruger Markets via denne side, når du er tilmeldt forløbet.

Skriv dig op til Markets her.

Skriv dig op til Markets her.

Under webinaret talte vi om, at du kan deltage i hele forløbet “Danmarks bedste stockpicker”, hvis du bruger handelsplatformen Markets. På den måde kan du få aktietips af Peter Arendt og Mads Christiansen. Samtidig vil vi sikre, at ALLE deltagere i “Danmarks bedste stockpicker” får særligt fordelagtige handelsvilkår mht. priser hos Markets.

Desuden kan følgende have interesse i forhold til Markets:

Hele vores slidedeck til ovenstående video

Vores Guide til aktiehandel på MarketsI

Vores grundige anmeldelse af Markets-platformene

Om risikoen ved handel med CFD

Om skat ved aktiv handel

Download Skatteguide for tradere som e-bog

image_pdfimage_print
Del denne artikel