Sådan skabes en stærk copytrader-portefølje

Updated: 7 oktober 2021

Aktiv handel ved hjælp af såkaldt copytrading kan være et spændende alternativ eller supplement til selv at daytrade.

Med Copytrading kan du kopiere succesfulde børshandlere med et tryk på en knap. Du vælger selv, hvem du vil kopiere. Hvis du kan se, at børshandleren Matias f.eks. har et afkast på 49% i løbet af de seneste 12 måneder, så kan du vælge at kopiere hans handler. Hvis Matias dernæst vælger at købe Netflix-aktien, så vil systemet sørge for, at du også køber Netflix-aktien præcis samtidig.

På den måde kan du få præcis samme aktie-portefølje som Matias, og også samme afkast. I dette forløb fortæller vi dig, hvordan du skal gøre, og vi giver dig også nogle tips til, hvem der kan være interessante at kopiere. Du bestemmer helt selv, hvor mange penge du vil sætte til side i forhold til dine investeringer.

Vi har optaget følgende webinar, der handler om, hvordan du skaber en stærk copytrading-portefølje igennem handelsplatformen eToro.

>>>>> Tilmeld dig eToro

Disclaimer: 

68% af private mister penge ved at handle CFD hos denne udbyder. eToro er en såkaldt multi-asset platform, der tilbyder investering i både traditionelle aktier, kryptoprodukter og CFD’er.

Vær opmærksom på, at CFD’er er komplekse instrumenter, der indebærer en høj risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearingsmuligheden. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at risikere at miste dine penge.

Historisk afkast er ikke indikativ for fremtidige resultater.

Kryptovaluta er volatile produkter, der kan stige og falde over meget korte tidshorisonter, og derfor er de ikke egnede for alle investorer. Ud over som CFD’er, er kryptovaluta ikke reguleret, og er derfor ikke underlagt EU-regulerede rammer.

image_pdfimage_print
Del denne artikel

Kommentarer

  • Relateret
  • Seneste
  • Populær