Sådan skabes en stærk copytrader-portefølje

Udgivet: 27. august 2019

Aktiv handel ved hjælp af såkaldt copytrading kan være et spændende alternativ eller supplement til selv at daytrade.

Med Copytrading kan du kopiere succesfulde børshandlere med et tryk på en knap. Du vælger selv, hvem du vil kopiere. Hvis du kan se, at børshandleren Matias f.eks. har et afkast på 49% i løbet af de seneste 12 måneder, så kan du vælge at kopiere hans handler. Hvis Matias dernæst vælger at købe Netflix-aktien, så vil systemet sørge for, at du også køber Netflix-aktien præcis samtidig.

På den måde kan du få præcis samme aktie-portefølje som Matias, og også samme afkast. I dette forløb fortæller vi dig, hvordan du skal gøre, og vi giver dig også nogle tips til, hvem der kan være interessante at kopiere. Du bestemmer helt selv, hvor mange penge du vil sætte til side i forhold til dine investeringer.

Vi har optaget følgende webinar, der handler om, hvordan du skaber en stærk copytrading-portefølje igennem handelsplatformen eToro.

>>>>> Tilmeld dig eToro

Disclaimer:
eToro er en platform med flere aktiv-klasser, der tilbyder både investering i aktier og handel med CFD'er.

Bemærk venligst, at CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 51% af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutning. Copy Trading er ikke ensbetydende med investeringsrådgivning. Værdien af ​​dine investeringer kan gå op eller ned. Din kapital er i fare.

eToro USA LLC tilbyder ikke CFD'er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro.

image_pdfimage_print
Del denne artikel