Skako – 50 pct. i afkast på to dage

Udgivet: 24. oktober 2016

Af Peter Arendt, professionel trader

Skako-aktien stiger 50% på to handelsdage. Selvom aktien er en anelse overkøbt nu, så er det ikke et tegn til, at der endnu skal tages profit hjem. I stedet vil jeg benytte den seneste markante optur til at lade profitten løbe og sikre mig i nedadgående retning. Nedenfor en opdateret analyse og handelsanbefaling på aktien.

Aktuel kurs er 127 kroner. Jeg har anbefalet køb af aktien siden 55 kroner. Seneste købsanbefaling var til 83 kroner. Se købsanbefalingen fra april her

Salgsstoppet for min long flytter jeg nu fra 64 kroner til 94 kroner, for dermed at sikre en rigtig god profit i handlen. Målet ligger fortsat i 150 kroner. Ved brud over 150 kroner fremkommer et nyt signal til køb og målet vil herefter ligge i 200 kroner.

Finanskrisen ramte Skako hårdt – jævnfør månedsgrafen nedenfor. Inden krisen handlede aktien omkring 400 kroner. I 2011 ramte aktien et lavpunkt i blot 15 kroner. Siden er det atter gået op for aktien, der i skrivende stund handles til 127 kroner.

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta - LIVE Via Messenger-app

skako_maaned1
Torsdag i sidste uge brød aktien som ventet over kritisk modstand ved gammel top i 83 kroner – jævnfør ugegrafen nedenfor. Som skrevet den 13 oktober i min seneste analyse af aktien, ville brud over 83 kroner betyde, at en ny stor optur i givet fald ville være mulig. Dette blev da også tilfældet og aktien nærmer sig således nu hastigt målet ved 150 kroner.

Ved brud over 150 kroner vil næste mål i givet fald ligge oppe i 200 kroner. Et brud op over første mål i 150 kroner vil derfor frembringe et nyt signal til køb.

I nedadgående retning er der i første omgang støtte ved fredagens “high” i 100 kroner. Derfor flytter jeg nu mit salgsstop for min long op til 94 kroner – lidt under psykologisk støtte i 100 kroner. Ved brud under 94 kroner vil jeg i givet fald tage profit hjem på min købsanbefaling siden 55 kroner.

Supplerer vi med de tekniske indikatorer i ugegrafen nedenfor, kan vi se at aktien er noget overkøbt. Dette er dog ikke et tegn til at aktien skal til at falde i kurs. Således er der endnu ikke nogle svaghedstegn at spore i hverken de glidende gennemsnit, RSI og MACD.

Få gratis børstips i din inbox og få del i den høje hitrate. Skriv dig op

Derudover er der på basis af månedsgrafen ovenfor skabt et “Golden Cross”, med det 20 måneders snits brud over det 50 måneders snit. Dette er et tegn på en fortsat langsigtet optur til Skako.

Bemærk at jeg selv er lang Skako ved analysens udarbejdelse.

skako_uge1

 

arendt-mini

Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer analyser af aktier, forex og afgrødepriser. Se mere på Peter Arendts side : www.minagro.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel